Çöp Adam 27. Bölüm 2. Fragmanı: Beni En Zayıf Yerimden Vurdular

Star TV’nin sevilen dizisi Çöp Adam’ın 27.Bölüm 2. Fragmanı izleyicilerle buluştu. Fragmanda Tamer ve Peri’nin aşkı, yeni düşmanlar ve tehlikelerle karşı karşıya kalıyor

Sitene Ekle

Çöp Adam, OGM Pictures imzalı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı, senaryosunu Deniz Madanoğlu’nun yazdığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı ve Füsun Demirel’in yer aldığı dizi, küçük yaşta yetiştirme yurduna bırakılan ve büyüdüğünde başarılı bir bilgisayar oyunu tasarımcısı olan Tamer’in (Engin Altan Düzyatan), hayatından vazgeçme noktasına gelen Peri (Elçin Sangu) ile tanışması ve yaşadıkları aşkı konu alıyor.

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Çöp Adam dizisinin yeni sezonu 13 Eylül Çarşamba akşamı saat 20:00’de Star TV’de başlıyor4. Dizinin yeni sezonunda Tamer ve Peri’nin aşkına yeni engeller çıkacak. Bülent, Tamer’i yok etmek için her yolu deneyecek. Reşat, oğlunun evlenmesini engellemek için elinden geleni yapacak. Nuran, kızının hamileliğini kabullenemeyecek. Yasemin (Sedef Avcı), Tamer’i unutamayacak. Meryem (Melike Güner), Yavuz (Emre Bulut) ile evliliğinde sorunlar yaşayacak. Damla (Gülçin Kültür Şahin), Seko (Haydar Şişman) ile ilişkisini saklamaya çalışacak.

Çöp Adam dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çöp Adam dizisinin yeni bölümü 20 Eylül Çarşamba akşamı saat 20:00’de Star TV’de olacak.

Çöp Adam yeni bölüm fragmanı nereden nasıl izlenebilir?

Star TV'nin sevilen dizisi Çöp Adam'ın 27.bölüm fragmanı medyahaber.com sitesinden izleyebilirsiniz.

Çöp Adam dizisi konusu nedir?

Çöp Adam dizisi, küçük yaşta yetiştirme yurduna bırakılan ve büyüdüğünde başarılı bir bilgisayar oyunu tasarımcısı olan Tamer’in, hayatından vazgeçme noktasına gelen Peri ile tanışması ve yaşadıkları aşkı konu alıyor.

Çöp Adam dizisi oyuncuları kimler?

Çöp Adam dizisinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı ve Füsun Demirel yer alıyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında Salih Kalyon, Gülçin Kültür Şahin, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım, Melike Güner, Emre Bulut ve Haydar Şişman bulunuyor.