Çoğu gitti azı kaldı! O banka emekli promosyon tutarlarını hala üst seviyelerde tutuyor, 7.000 TL ödüyor!

Bu yılın en önemli gündem maddelerinden biri haline gelen emekli promosyon ödemeleri kapsamında pek çok bankanın yapmış olduğu ödeme tutarları düşüşe geçti. Bu düşüşler sonrasında emekli vatandaşlar ve yakınları ise sıkı bir şekilde emekli promosyon ödemelerini araştırmaya başladı. O banka ise promosyon tutarını hala daha üst seviyelerde tuttuğunu açıkladı.

Çoğu gitti azı kaldı! O banka emekli promosyon tutarlarını hala üst seviyelerde tutuyor, 7.000 TL ödüyor!

Bu yıl ülkemizdeki emekli vatandaşları ilgilendiren en önemli konu başlığı olarak aylardır gündemin en üst sıralarında yer alan emekli promosyon ödemelerinde bankalar ödeme yaptıkları tutarları düşürmeye başladı. Pek çok banka tutarlarını düşürse de bir bankanın hala daha yüksek tutardan promosyon ödemesi yapacağını duyurması dikkat çekti.

Emekli vatandaşlar ve yakınları tarafından bu yılın ortalarından bu yana en çok araştırılan ve en çok merak konusu olan emekli promosyon ödemelerinde 2022 için sona gelinmek üzere. Pek çok vatandaş tarafından sıkı bir şekilde aratılmakta olan emekli promosyon ödemelerinde ise gelişmeler bitmiyor. Akbank yüksek tutarlı promosyon ödemesi için yaptığı duyuru ile gündeme geldi.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI

Son olarak gelen bilgiler kapsamında 1 Kasım ila 30 Kasım tarihleri arasında emekli aylıklarını 3 yıl boyunca Akbank'tan alma sözü veren SGK emeklilerinin alacağı promosyon tutarı duyuruldu.

Akbank resmi internet adresinden yapılmış olan açıklamada;

"Akbank müşterisi olup SGK emekli maaşınızı farklı bir bankadan alıyorsanız ve maaşınızda promosyon ve kredi blokesi bulunmuyor ise Şubeye gitmenize gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz."

İfadelerine yer verildi.

Öte yandan promosyon ödemelerinin de diğer bankalardan ve Akbank'ın daha önceki dönemlerde verdiği promosyonlardan alışkın olunduğu gibi kademeli olarak verilmesine karar verildi. Bu bağlamda maaşını Akbank'a taşıyan emeklilere ödenecek promosyon tutarlarının oranları şu şekilde;

  • Maaşı 3.500 TL'yi aşmayanlara 4.200 TL
  • Maaşı 3.500 TL - 7.500 TL arasında olanlara 4.850 TL
  • Maaşı 7.500 TL - 10.000 TL arasında olanlara 6.250 TL
  • Maaşı 10.000 TL'nin üzerinde olanlara 7.000 TL

tutarlarında promosyon ödemeleri yapılıyor.

Etiketler: akbank, emekli, promosyon