Çocuklar Duymaz'ın 'fıs fıs İsmail'i konuştu: Seçimler 2024'e ertelensin

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği ''fıs fıs İsmail'' karakteriyle akıllara kazınan Süleyman Yağcı sosyal medya hesabından paylaşımı ile çok konuşuldu.

Çocuklar Duymaz'ın 'fıs fıs İsmail'i konuştu: Seçimler 2024'e ertelensin

Bir dönemin unutulmaz dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın'da 'fıs fıs İsmail' karakterine hayat veren Süleyman Yağcı sosyal medya hesabından 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs tarihinde yapılacağı düşünülen seçimlerle ilgili konuşan Süleyman Yağcı seçimlerin 2024 Mayıs tarihine ertelenmesi gerektiğini ve bu noktada tüm siyasetçilerin seçim için ayrılan paralarının deprem bölgesine verilmesi gerektiğini belirtti. 

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği ''fıs fıs İsmail'' karakteriyle akıllara kazınan Süleyman Yağcı sosyal medya hesabından paylaşımı ile çok konuşuldu. Bir video çeken Süleyman Yağcı 14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında konuştu. Deprem felaketinin hemen ardından seçimleri ülkenin kaldıramayacağı yönünde açıklamalar yapan Süleyman Yağcı "Yıkılırız, ayağa kalkamayız. Seçimleri 2024'ün mayıs ayına erteleyelim. Bütün hazine yardımları 10 ilimize gönderilsin" ifadelerini kullandı.

''SEÇİMLER ERTELENSİN''

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem çevre 10 ilde yıkımı beraberinde getirirken 42 binin üzerinde vatandaş depremde hayatını kaybetti. Depremin acısı ve enkazı Türkiye'nin üstüne yıkılırken 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri gündeme geldi. Depremden sonra binlerce vatandaş çevre illere göç ederken konuyla ilgili bir fikir paylaşımı da Süleyman Yağçı'dan geldi. 

Yağcı sosyal medya hesabından çektiği videoda  "Böyle bir felaketin arkasından Mayıs 14'te bu ülke seçimi kaldıramaz. İnanın ki yıkılırız, ayağa kalkamayız. Rica ediyorum seçimleri 2024'ün Mayıs 14'üne erteleyelim. Hiçbir siyasi parti hazine yardımını almasın. Bütün hazine yardımları bu 10 ilimize gönderilsin ve bu 10 ilimiz ayağa kalksın" ifadelerini kullandı.

Etiketler: seçim