Cinayete kurban giden merhum oyuncu Vatan Şaşmaz, unutulmadı: Rol arkadaşı Pınar Altuğ'dan duygulandıran paylaşım!

Uzun yıllar boyunca ekran önünde iş yapan ve hem sempatik tavırları hem de yeteneği ile milyonların gönlünde taht kurmayı başaran oyuncu Vatan Şaşmaz, 5 yıl önce bir cinayete kurban gitti. Pınar Altuğ eski rol arkadaşı Vatan Şaşmaz’ın ölüm yıldönümünü unutmadı. İşte Vatan Şaşmaz’a ve ardından paylaşım yapan Pınar Altuğ’a ilişkin ayrıntılar…

Cinayete kurban giden merhum oyuncu Vatan Şaşmaz, unutulmadı: Rol arkadaşı Pınar Altuğ'dan duygulandıran paylaşım!

5 yıl önce bir otel odasında öldürülen Vatan Şaşmaz, bugün sevenleri tarafından anıldı. 5’inci ölüm yıldönümünde de unutulmayan merhum oyuncu, sosyal medya kullanıcılarının gündeminde yer aldı. Şaşmaz’ı unutmayan isimlerden birisi ise ünlü oyuncu Pınar Altuğ oldu.

ESKİ DOSTUNU UNUTMADI!

Yıllar önce yayınlanmaya başlayan “Çocuklar Duymasın” isimli dizide birlikte rol alan Pınar Altuğ ile Vatan Şaşmaz hem uyumları hem de gerçek hayatta kurdukları dostluk ilişkileri ile sevenlerinin takdirlerini toplamıştı. Dizinin final yapmasının ardından da görüşmeye devam eden ve seneler sonra tekrar çekilmeye karar verilen aynı dizide yine rol arkadaşı olan Vatan Şaşmaz ile Pınar Altuğ, korkunç olayın hemen öncesinde de beraber sete çıkmıştı.

Vatan Şaşmaz’ın 5’inci ölüm yıldönümünde eski dostunu unutmayan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Şaşmaz’ı anmayı ihmal etmedi. Altuğ öldürülen dostunun fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

“ÖZLÜYORUM!”

Cinayete kurban giden merhum oyuncu Vatan Şaşmaz, unutulmadı: Rol arkadaşı Pınar Altuğ'dan duygulandıran paylaşım! - Resim : 1

Eski dostunu unutmayarak 5’inci ölüm yıldönümünde anan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz’ın fotoğrafının altına “özlüyorum” notunu düştü.

VATAN ŞAŞMAZ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ!

Bir zamanlar ekranlar önünde fırtına gibi esen ve hem yakışıklılığı hem de mütevazi tavırları ile milyonların gönüllerinde taht kurmayı başaran ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos 2017 tarihinde tüm Türkiye’yi şoke eden bir olay ile gündeme geldi. Eski manken Filiz Eker ile bir otel odasında buluşan Vatan Şaşmaz, Eker tarafından öldürüldü.

Vatan Şaşmaz’ı tek kurşun ile sırtından yaralayan ve olay yerinde vefat etmesine sebep olan eski manken Filiz Eker, olayın ardından kendisini de vurarak intihar etti. Eker ve Şaşmaz’ın cansız bedenleri üzerinde incelemelerde bulunan ekipler, olayın cinayet olduğunu ve Eker’in de saniyeler sonra intihar ettiğini doğruladı.