Çılgın Bediş Banu’yu bir de şimdi görün! Şatafatlı hayatıyla konuşulan Sonay Aydın estetikle yeniden doğmuş

1996 yılında yayın hayatına girerek döneminin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Çılgın Bediş, usta oyuncu kadrosuyla hala konuşulmaya devam ediliyor. Özellikle dizide Banu karakterine hayat veren Sonay Aydın, yeni haliyle gençlere taş çıkarıyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı gönderilerle ağızları açık bırakan ünlü isim, adeta zamana meydan okuyor. İşte, Çılgın Bediş’in Banu’su Sonay Aydın’ın şok eden değişimine dair merak edilen tüm detaylar.

Çılgın Bediş Banu’yu bir de şimdi görün! Şatafatlı hayatıyla konuşulan Sonay Aydın estetikle yeniden doğmuş

1996 – 2001 yılları arasında ekranlara gelerek reyting rekorları kırmayı başaran fenomen dizi Çılgın Bediş, yayın hayatını uzun süre önce noktalamasına rağmen hala konuşulmaya devam ediliyordu. Oyuncularının son halleriyle dikkatleri üzerine çeken dizi, şimdilerde farklı isimlerin değişimleriyle herkesi şaşkına çeviriyor.

Çılgın Bediş dizisinde hayat verdiği Banu karakteriyle adından yıllarca söz ettirmeyi başaran Sonay Aydın, şimdilerde yaşadığı değişimle herkesi şok etmeyi başardı. Resmen yıllara meydan okuduğu görülen güzel oyuncu, yeni halini paylaştığı sosyal medya gönderileriyle ilgi odağı olmayı başardı. İşte, Çılgın Bediş’in Banu’su Sonay Aydın’ın ağızları açık bırakan son haline dair merak edilen tüm detaylar.

Çılgın Bediş’in Banu’su Sonay Aydın yeni haliyle herkesi şaşırtmayı başardı!

Çılgın Bediş dizisinde canlandırdığı Banu karakteriyle bir döneme damgasını vuran oyuncular arasında gösterilen Sonay Aydın, şimdilerde yaşadığı değişimle herkesi şok etmeyi başardı. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ve Türkiye’de yaşamadığı öğrenilen ünlü isim, sosyal medya paylaşımlarıyla herkesi şaşırttı.

Şimdilerde sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlar yapmaya devam eden Sonay Aydın, ilerleyen yaşına rağmen koruduğu fiziği ve cezbedici görüntüsü ile herkesten beğeni topluyor. Üstelik Sonay Aydın’ın yakın zamanda Türkiye’ye döneceği ve televizyon camiasına tekrar adım atacağı da öğrenildi.

Çılgın Bediş Banu’yu bir de şimdi görün! Şatafatlı hayatıyla konuşulan Sonay Aydın estetikle yeniden doğmuş - Resim : 1

Sonay Aydın paylaşımlarıyla sosyal medyayı adeta salladı!

Yıllardır ekranlardan uzak bir yaşantı sürüyor olsa da sosyal medyada yoğun bir takipçi kitlesi tarafından takip edildiği bilinen Sonay Aydın, şimdilerde yeni haliyle herkesi şaşırtmayı başardı. Sosyal medya paylaşımlarında yaşına rağmen hala cezbedici bir güzelliğe sahip olduğu görülen ünlü isim, beğenileri ve övdü dolu yorumları da sıklıkla almayı başarıyor. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Sonay Aydın tarafından paylaşılacak yeni gönderileri dört gözle beklemeye başladı.

Çılgın Bediş Banu’yu bir de şimdi görün! Şatafatlı hayatıyla konuşulan Sonay Aydın estetikle yeniden doğmuş - Resim : 2

Etiketler: magazin haber