Çiçek Taksi dizisinin efsane ekibinden Bekir Aksoy ve Gül Gölge'den eski rol arkadaşları Civan Canova'nın arkasından duygusal paylaşımlar!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta oyuncu Civan Canova, sanat dünyasını yasa boğdu. Canova’nın ardından eski rol arkadaşları Gül Gölge Saygı ve Bekir Aksoy, açıklamalarda bulundu. İşte Civan Canova’nın vefatına ve eski rol arkadaşları tarafından yapılan paylaşımlara ilişkin ayrıntılar…

Çiçek Taksi dizisinin efsane ekibinden Bekir Aksoy ve Gül Gölge'den eski rol arkadaşları Civan Canova'nın arkasından duygusal paylaşımlar!

Son olarak bir hastane odasından paylaşım yapan daha sonra da hayatını kaybeden usta sanatçı Civan Canova, eski rol arkadaşları Gül Gölge Saygı ve Bekir Aksoy tarafından unutulmadı.

BEKİR AKSOY’DAN YENİ PAYLAŞIM!

Yıllar önce TRT1 ekranlarında yayınlanan efsane dizi Çiçek Taksi’de usta oyuncu Civan Canova ile aynı seti paylaşan ünlü oyuncu Bekir Aksoy, Canova’nın vefat haberinin ardından Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Çiçek Taksi dizisinde aralarında Civan Canova’nın da bulunduğu ekip arkadaşları ile çekilmiş olan bir fotoğrafı Instagram hesabı üzerinden paylaşan Bekir Aksoy, fotoğrafın altına şu yorumu düştü: “Efsane bir kadro ile çalıştık yıllarca Çiçek Taksi’de. En önemli karakterlerden biriydi Civan Canova. Erol Günaydın, Eşref Kolçak, Ümit Yesin, Evin Esin, Aykut Oray, Asuman Arsan, Bülent Kayabaş ve daha niceleri kocaman imzalarını attılar Türk televizyonuna. Onlardan biri daha ne yazık ki aramızdan ayrıldı. Başımız sağ olsun.”

GÜL GÖLGE SAYGI’DAN DUYGU DOLU AÇIKLAMA!

Çiçek Taksi dizisinin efsane ekibinden Bekir Aksoy ve Gül Gölge'den eski rol arkadaşları Civan Canova'nın arkasından duygusal paylaşımlar! - Resim : 1

Çiçek Taksi dizisinde bir polisi canlandıran ve Celal karakterine hayat veren Civan Canova’nın sevgilisi olarak boy gösteren ünlü oyuncu ve sunucu Gül Gölge Saygı, Canova’nın vefat haberinin ardından duygu dolu bir açıklama yaptı. Gazeteci Arif Hür, kaleme aldığı yazıda Canova’nın vefatına en çok üzülen isimlerden birisinin Gül Gölge Saygı olduğunu ifade etti.

Arif Hür’ün haberine göre Civan Canova’nın vefatının ardından sessizliğini bozan Gül Gölge Saygı, şu ifadeleri kullandı: “Üç sene boyunca aynı seti paylaştı. Çok başka bir ruhu vardı. Nazik ve çok beyefendi biriydi. Dünyayı çok ciddiye almaz gibi gelirdi bana. Sadece çok değerli bir oyuncuyu değil, çok kıymetli bir oyun yazarını ve ressamı da kaybettik. Bana, tablolarından birisini hediye etme nezaketini göstermişti.”

CENAZE DETAYLARI BELLİ OLDU!

Civan Canova, 23 Ağustos saat 11:00’de Mecidiyeköy Büyük Sahne’de kendisi için düzenlenecek olan anma töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Etiketler: çiçek taksi, oyuncular