CepteTEB'ten yeni müşterilerine kaçırılmayacak fırsat: 1100 TL ödeme yapılacak!

CepteTEB, artan ürün ve hizmet fiyatları karşısında tüketicilere destek vererek iki yeni kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, kampanyalarına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

CepteTEB'ten yeni müşterilerine kaçırılmayacak fırsat: 1100 TL ödeme yapılacak!

CepteTEB, yeni dönemde birçok faktör çerçevesinde artan ürün ve hizmet fiyatlarına karşın tüketicilere destek olacağını duyurdu. Banka, yaptığı duyuru kapsamında iki yeni kampanya geliştirdiğini açıkladı.

CEPTETEB YENİ KAMPANYASINI DUYURDU!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Türkiye Ekonomi Bankası’nın dijital bankacılık kolu olan CepteTEB, artan fiyatlardan sonra yeni müşterileri için bir yeni kampanya daha hazırladığını duyurdu. Banka, ağustos ayının sonuna kadar bankanın kredi kartı ürününü kullanmaya başlayan tüm yeni müşterilerine, e- ticaret, akaryakıt ve market alışverişleri kapsamında yapacakları her 4 bin TL’lik alışverişe 100 TL, toplamda ise 600 TL daha ödeme yapılacağını bildirdi.

CEPTETEB HARCAMA SÖZÜ KAMPANYASI AĞUSTOS 2022

CepteTEB'ten yeni müşterilerine kaçırılmayacak fırsat: 1100 TL ödeme yapılacak! - Resim : 1

CepteTEB alışveriş kampanyasından sonra yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyaya hem yeni hem de mevcut müşterilerinin katılım sağlayabileceklerini bildiren banka, CepteTEB kartı aracılığı ile her ay harcama yapacağının sözünü veren müşterilerine 500 TL tutarında para puan hediyesi vereceğini bildirdi.

CEPTETEB’İN YENİ KAMPANYALARINDAN YARARLANMAK İÇİN NEREYE BAŞVURU YAPMAK GEREKİR?

CepteTEB, geliştirmiş olduğu 600 TL’lik alışveriş kampanyası ve 500 TL’lik harcama sözü kampanyası için başvuru detaylarını paylaştı. Banka, her iki kampanya için de farklı yollardan başvuru yapılabileceğini belirtti.

CepteTEB tarafından geliştirilmiş olan 500 TL değerinde para puan kazanımlı ilk kampanyadan yararlanmak isteyen yeni müşterilerin, bankanın mobil uygulamasına giriş yapmaları ve açılan ekranda yer alana “kampanyalar” kısmından “harcama sözü” kampanyasına onay vermeleri gerekmektedir. Onayın verilmesinin ardından harcama sözünün yerine getirilmesi durumunda, para puan hediyesi hesaba aktarılacaktır.

CepteTEB tarafından geliştirilmiş olan 600 TL değerinde para puan kazanımlı ikinci kampanyadan yararlanmak isteyen yeni müşterilerin, öncelikler bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı, telefon bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile bankaya üye olmaları ardından da mobil uygulamada yer alan “başvurular” kısmından kart başvurusu yapmaları gerekmektedir. Banka, kart başvurusunun onaylanmasından sonra yine mobil uygulamaya giriş yapılmasını ve açılan ekranda yer alan “kampanyalar” kısmından “alışveriş kampanyası” kısmına onay verilmesini istemektedir. Ek olarak söz konusu kampanyaya bankada kayıtlı bulunan cep telefonu üzerinden KART yazıp 4616’ya kısa SMS gönderilerek de kampanyaya katılım sağlanabilmektedir.

Etiketler: Cepteteb