CEPTETEB’e söz verene, adında 500 TL hediye! Şartlar belli! Sadece 31 Aralık 2022 tarihine kadar başvuru yapanlar yararlanabilecek

Bankacılık hizmetlerinde sağladığı avantajlar ile sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan CEPTETEB, şimdilerde müşterilerine özel olarak 500 TL hediye etmeye başladı.

CEPTETEB’e söz verene, adında 500 TL hediye! Şartlar belli! Sadece 31 Aralık 2022 tarihine kadar başvuru yapanlar yararlanabilecek

Pek çok kampanyaların düzenlendiği ve özellikle de son zamanlarda nakit değerinde banka puanların hediye edildiği kampanyaların çoğaldığı bankacılık sektörünün yeni gözde kampanyaları olan ‘Sözüne Kazan’ kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez Türk Ekonomi Bankası’nın ya da kısa adıyla TEB’in dijital uzantısı olan CEPTETEB’in gerçekleştirdiği ‘Sözüne Kazan’ kampanyası kapsamında şartlar netlik kazandı.

Banka müşterilerine daha kazançlı bir hizmet verebilmek adına çalışmalarını ve kampanyalarını yoğunlaştıran CEPTETEB, şimdilerde her müşterisinin kazanabileceği bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. Sektörün gözdesi olan ‘Sözüne Kazan’ kampanyalarından birini düzenlemiş olan CEPTETEB, her ay kredi kartı ile harcama yapmaya söz veren banka müşterilerinin 500 TL’ye varan Bonus kazanacağını duyurdu.

CEPTETEB’İN SÖZÜNE KAZAN KAMPANYASI BAŞLIYOR

CEPTETEB’e söz verene, adında 500 TL hediye! Şartlar belli! Sadece 31 Aralık 2022 tarihine kadar başvuru yapanlar yararlanabilecek - Resim : 1

CEPTETEB dijital kredi kartı veya CEPTETEB kredi kartı ile 12 ay boyunca geçerli düzenli harcama sözü veren herkese Bonus kazandıracak olan CEPTETEB, ödeme sözüne dek gelen Bonus hediye miktarlarını tek tek açıkladı. CEPTETEB, aynı zamanda kampanyasının katılımına ilişkin belirlediği şartları da kamuoyu ile paylaştı.

Kampanya kapsamında müşterilerinin 31 Aralık 2022 tarihine kadar harcama sözü vererek kampanyadan yararlanabileceğini belirten CEPTETEB, kampanyaya katılabilmek için müşterisinin kart borcunun geçmişe dönük her ay düzenli olarak ödenmiş veya gecikmeye girmemiş olması gerektiğinin altını çizdi. Öte yandan CEPTETEB, kampanyasına nasıl katılım sağlanılacağını da açıkladı.

CEPTETEB’TE SÖZÜNE KAZAN 500 TL KAZANDIRIYOR

Kampanyaya katılmak için müşterilerinin CEPTETEB Mobil ve internet bankacılığı üzerinde bulunan ‘Kartlar’ menüsüne yönlendiren CEPTETEB, ilgili kartı seçtikten sonra ‘Kart İşlemleri’ sekmesine tıklayarak ‘Harcama Sözü’ seçeneğinden ‘Sözüne Bonus’ talimatının verilebileceğini belirtti. Bir talimat devam ederken, ikinci talimatı almayan CEPTETEB, taahhüt toplamının toplam limitin yüzde 70’ini aşamayacağını belirtti.

Harcama taahhüdü verilebilmesi için kartın açık ve kullanılabilir durumda olmasını şart koşan CEPTETEB, aynı zamanda son 6 ayda 2 defadan fazla gecikmeye girilmemiş olması gerektiğini de belirtti. Öte yandan aylık 2.000 TL harcama sözü verene 50 TL Bonus hediye edeceğini duyuran CEPTETEB, aylık 3.000 TL harcama sözü verene 100 TL; aylık 4.000 TL harcama sözü verene 157,50 TL; aylık 7.500 TL harcama sözü verene 250 TL; aylık 10.000 TL harcama sözü verene ise 500 TL Bonus hediye edeceğini duyurdu.

Etiketler: cepteteb, teb, kazan, kampanya