CepteTEB resmen duyurdu! Dijital platform üyeliklerine 360 TL'lik indirim hakkı tanımlanacak!

Türkiye Ekonomi Bankası’nın dijital bankacılık kolu CepteTEB, son dönemlerin en popüler dijital platformları için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurarak ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

CepteTEB resmen duyurdu! Dijital platform üyeliklerine 360 TL'lik indirim hakkı tanımlanacak!

Ana akım medyada yayınlanan içeriklerin birbirlerini tekrar ediyor olmaları, oyuncu kadrolarının kısmen aynı olması ve her şeyden önemlisi içeriklerin RTÜK engeline takılıyor olması, tüketicilerin dijital platformlara yönelmelerine sebep oldu. Oyuncu kadrosu ne kadar “sağlam” olarak değerlendirilirse değerlendirilsin içeriklerin birçok engel ile karşılaşması sebebi ile TV izleme aktivitesini oldukça azaltan tüketiciler, tek platform aracılığı ile erişim sağlayabildikleri yüzler farklı içeriği keşfetme yolculuğuna çıktılar.

Bugün ülkemizde yayında olan pek çok dijital platform bulunurken her platform kendi abone sayısını arttırmak adına farklı başlıklar altında çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladı. Artan abonelik ücretleri karşısında her platforma üye olma konusunda zorlanan tüketiciler ise en doğru ve en uygun platformu tercih edebilmek adına araştırmalara başladı. Bu noktada devreye giren CepteTEB, birden fazla platform üyeliğini kapsayan ve avantajlı bir teklif sunan yeni kampanyasını, tüketicilerin başvurularına açtı.

DİJİTAL BANKADAN DİJİTAL PLATFORM KAMPANYASI!

CepteTEB resmen duyurdu! Dijital platform üyeliklerine 360 TL'lik indirim hakkı tanımlanacak! - Resim : 1

Türkiye Ekonomi Bankası’nın dijital bankacılık kolu olarak hizmet veren CepteTEB, kurulduğu günden bu yana şubesiz banka olmasından ötürü elde etmiş olduğu karı müşterileri ile paylaşamaya devam ediyor. Bu kapsamda son dönemlerin popüler dijital platformları için de yeni bir kampanya düzenleyerek tüketicilerin eğlenceli zamanlar geçirmelerine destek olmak isteyen banka, yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

CepteTEB resmi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu yeni kampanyası kapsamında seçili dijital platformlardan CepteTEB Dijital Kart ile yapılacak olan harcamalara, 360 TL’ye kadar indirim hakkı tanımlanacağını bildirdi. Söz konusu platformlar ise şu şekilde sıralandı:

  • Blu TV, LinkedIn, XBOX, S Sport Plus, Deezer, GoDaddy, Youtube Premium, Microsoft Store, fizy, Spotify, Gggole Play, Apple Music, iTunes, App Store

CEPTETEB’İN DİJİTAL KAMPANYASININ BAŞVURU DETAYLARI

CepteTEB’in yeni dijital platform kampanyasından yalnızca CepteTEB Dijital Kart kullanıcıları yararlanabilmektelerdir. Bir ay içerisinde en fazla 30 TL, toplamda ise 360 TL tutarında indirim hakkı tanımlayan kampanya için ek bir başvuru yapılmasına gerek duyulmamaktadır. Yukarıda belirtilmiş olan platformlar için harcama yapılması, iade hakkı için yeterlidir.