Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Aslında Kim Olacaktı? Rolü Reddettiği İçin Pişmanlık Duyan Ünlü Oyuncu

Kurtlar Vadisi, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu ve en popüler dizilerinden biri oldu. Dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar, milyonların sevgisini kazandı. Ancak Polat Alemdar rolü için ilk teklif edilen isim, Necati Şaşmaz değildi. İşte teklifin gittiği ünlü isim...

 Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Aslında Kim Olacaktı? Rolü Reddettiği İçin Pişmanlık Duyan Ünlü Oyuncu

Kurtlar Vadisi, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu ve en popüler dizilerinden biri oldu. Dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar, milyonların sevgisini kazandı. Ancak Polat Alemdar rolü için ilk teklif edilen isim, Necati Şaşmaz değildi. Bu rolü reddeden ünlü oyuncu, yaptığı hatayı itiraf etti.

 Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Aslında Kim Olacaktı? Rolü Reddettiği İçin Pişmanlık Duyan Ünlü Oyuncu - Resim : 1

Polat Alemdar Rolü İçin İlk Teklif Edilen İsim Kimdi?

 

Kurtlar Vadisi dizisi, 2003 yılında yayın hayatına başladı. Dizi, terör örgütleriyle mücadele eden bir gizli devlet örgütünün maceralarını anlatıyordu. Dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar, bu örgütün lideri ve en yetenekli ajanıydı.

 

Polat Alemdar rolünü canlandıran Necati Şaşmaz, dizinin en sevilen ve en tanınan karakteri oldu. Şaşmaz, bu rol sayesinde ününe ün kattı. Ancak Şaşmaz, bu rol için ilk teklif edilen isim değildi.

 

Polat Alemdar rolü için ilk teklif edilen isim, Çılgın Bediş dizisinde Oktay karakteriyle tanınan Cenk Torun'du. Torun, Kurtlar Vadisi dizisinin cast aşamasında teklif aldığını ancak kabul etmediğini açıkladı.

 Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Aslında Kim Olacaktı? Rolü Reddettiği İçin Pişmanlık Duyan Ünlü Oyuncu - Resim : 2

Cenk Torun Neden Polat Alemdar Rolünü Reddetti?

 

Cenk Torun, Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar rolünü oynamak için teklif aldığını ancak bu teklifi reddettiğini söyledi. Ünlü oyuncu, bu kararının nedenlerini şöyle anlattı:

 

"Askere gitmeden önce Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterini oynamak için teklif aldım ama kabul etmedim. En büyük pişmanlığım, hayatımın hatası diyebileceğim bir işti. Olsaydı ne güzel olurdu. Mafya dizisi tutmaz diye düşündüm. O dönemde yakışıklı jön rolleri üzerime yapışmıştı. Benden mafya adamı nasıl olur diye endişelendim açıkçası."

 

Cenk Torun, Kurtlar Vadisi dizisinin büyük bir başarıya ulaştığını görünce çok üzüldüğünü belirtti. Torun, "Dizi çok tuttu ve Necati Şaşmaz çok iyi oynadı. Ben de keşke olsaydım dedim ama iş işten geçmişti" dedi.

 Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Aslında Kim Olacaktı? Rolü Reddettiği İçin Pişmanlık Duyan Ünlü Oyuncu - Resim : 3

Cenk Torun Şimdi Ne Yapıyor?

 

Cenk Torun, Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar rolünü reddettikten sonra askere gitti. Askerlik dönüşü oyunculuğa devam etmek istedi ancak istediği projeleri bulamadı.

 

Torun, son olarak 2010 yılında Küçük Sırlar dizisinde rol aldı. Ancak bu dizi de uzun sürmedi. Torun, daha sonra ekranlardan uzaklaştı.

 

Torun, şimdilerde işletmecilik yapıyor. Torun, Bodrum'da bir beach club işletiyor. Torun'un sosyal medya hesaplarından da pek paylaşım yapmadığı görülüyor.

 

Cenk Torun, Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar rolünü reddettiği için pişmanlık duyuyor. Torun, bu rolü kabul etseydi belki de hayatı çok farklı olacaktı.