Cem Küçük neden gündem oldu? Cem Küçük kimdir, nerede çalışıyor?

Türkiye gündemi bugün olay görüntüler ile sarsılırken Cem Küçük, Twitter'da Trend Topic oldu. Peki Cem Küçük neden gündem oldu? Cem Küçük kimdir, nerede çalışıyor?

Cem Küçük neden gündem oldu? Cem Küçük kimdir, nerede çalışıyor?

Türkiye gündemi bugün olay görüntüler ile sarsılırken Cem Küçük, Twitter'da Trend Topic oldu. Merakla araştırılan konular arasında yer alan Cem Küçük neden gündem oldu sorularının yanıtları ve daha fazlası medyahaber.com adresinde yer alıyor. Yaptığı yorumlar ile Türkiye'de her hafta gündeme oturan gazeteciler arasında yer alan Cem Küçük geçtiğimiz günlerde yaptığı ifadeler sonrasında ise bugün Sedat Peker'in yayınladığı videolar ile birlikte Türkiye gündemine oturdu.

CEM KÜÇÜK NEDEN TT OLDU?

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük bugün Türkiye'de trend topic olurken vatandaşlar ise neden TT olduğunu araştırmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile birlikte "Sedat Peker'in elinde bir şey yok, blöf yapıyor" açıklamalarında bulunan Cem Küçük, bugün yayınlanan +18 ifşa görüntüleri sonrasında ise Türkiye gündemine girdi. Sedat Peker yayınladığı videolarda Cem Küçük'ten bahsederken ifşa serisinin ise geleceğini açıkladı.

CEM KÜÇÜK KİMDİR, NEREDE ÇALIŞIYOR?

Cem Küçük 1978, Zonguldak doğumlu, Türk gazeteci, yazar ve tercümandır.

1978 yılında Zonguldak'ta doğdu. İlk öğretim ve orta öğretimini Zonguldak'ta tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra ilk iş olarak Profil Yayınları'nda editörlük yaptı. Daha sonra Yeni Şafak gazetesinde yazmaya başladı. Televizyon dünyasına ilk adımını TVNET ile attı. Yeni Şafak gazetesinden ayrıldıktan sonraki durağı Star gazetesi oldu. Bir süre 24 TV'de siyaset programı yaptı. Cem Küçük şu anda Türkiye gazetesinde yazarlık yapmaktadır. Aynı zamanda TGRT Haber'de sabah yayınlanan Cem Küçük ile Günaydın Türkiye adlı haber programı sunmaktadır. Ayrıca birçok konuda kitap yazmıştır.

Aka Kolejinde İngilizce Öğretmeni olan Demet Palak Küçük ile evlidir. 2 erkek çocuğu babasıdır .