Cebinizde bu karttan varsa, mobilya yenilemenin zamanı gelmiş demektir! Vivense’de yüzde 8 indirim, ekstra 5 taksit günleri başladı!

Müşterilerine daha avantajlı bir hizmet verebilmek adına iş birliklerini her geçen gün genişletmeye devam eden Türkiye İş Bankası, Vivense ile indirim ve ek taksit anlaşmasına gitti.

Cebinizde bu karttan varsa, mobilya yenilemenin zamanı gelmiş demektir! Vivense’de yüzde 8 indirim, ekstra 5 taksit günleri başladı!

Bankaların müşterilerini artırmak, halihazırdaki banka müşterilerinin banka ve kredi kartlarını kullanmasını teşvik etmek için düzenlenen kampanyalar, uzunca süredir bankacılık sektörünün vazgeçilmez hizmetleri arasında yer almayı başardı. Özellikle rekabetin artmasıyla birlikte daha da çoğalan bu kampanyalar, vatandaşların avantajlı bir alışveriş yapabilmesi için oldukça iyi bir seçenek olmaya başladı. Bu kampanyalara bugün bir yenisi daha eklendi.

Kampanyalarını her sektöre yaymaya devam eden Türkiye İş Bankası, müşterileri için yeni bir iş birliğine daha vardı. Aralık ayı boyunca Vivense ile iş birliğini sürdüreceğini açıklayan Türkiye İş Bankası, müşterilerine özel olarak hem indirim hem de ek taksit kampanyası düzenledi. Kampanyasının koşullarına ilişkin bilgi veren Türkiye İş Bankası, kampanyasından yararlanabilecek olan müşterilerini de tek tek açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI İLE VİVENSE İLE İŞ BİRLİĞİ BAŞLADI

Cebinizde bu karttan varsa, mobilya yenilemenin zamanı gelmiş demektir! Vivense’de yüzde 8 indirim, ekstra 5 taksit günleri başladı! - Resim : 1

Aralık ayı için yeni bir iş birliğine varan Türkiye İş Bankası ile Vivense, 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek olan iş birliğinde iki ayrı avantaj sunmaya başladı. Maximum kart ile Vivense’den yapılacak olan alışverişlere yüzde 8 indirim sunan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda alışverişler için ilave 5 taksit sağlayacağını açıkladı. Öte yandan Türkiye İş Bankası, kampanyadan yararlanabilecek olan banka müşterilerini de duyurdu.

Halihazırda müşterilerine 3 taksit sunan Vivense, Türkiye İş Bankası olan vatandaşların ekstra 5 taksit seçeneğiyle birlikte alışverişlerini gerçekleştirebileceğini açıklarken; Türkiye İş Bankası da bu alışveriş kampanyasından yararlanabilecek olan müşterilerini duyurdu. Türkiye İş Bankası’na ait olan bankamatik kart sahipleri yalnızca yüzde 8 indirimden yararlanabilirken; Maximum, Maximum Genç, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş’te Üniversiteli ile ticari kartlara sahip olan Türkiye İş Bankalılarının hem indirim hem de taksit kampanyasından yararlanabileceği öğrenildi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI İLE VİVENSE İNDİRİM KODUNU AÇIKLADI

Türkiye İş Bankası müşterilerine özel olan kampanyadan yararlanmak için bir indirim kodu belirlemiş olan Türkiye İş Bankası ile Vivense iş birliği, bu kodu ‘maximum8’ olarak duyurdu. İndirimden faydalanabilmek için alışverişin ödeme kısmında kodu girmenin yeterli olduğu bildiren Türkiye İş Bankası; Vadematik Kart, Maximum Fırsat ve Aidatsız Kart sahiplerinin kampanyadan yararlanamayacağının altını çizdi.

Sarı fiyatlı ürünler ile kargo ücreti ve kurulum bedelinde indirimin geçerli olmadığını hatırlatan Türkiye İş Bankası ile Vivense, son olarak müşterilerine indirim kodunun diğer kod ve kuponlar ile birleşemeyeceğini hatırlattı.