Cebinde İstanbulkart’ı olan yaşadı! İstanbulkart’a mobil yükleme yapacaklar otoparka ücret ödemeyecek! Sadece 9 gün kaldı!

Türkiye’nin en çok avantaj sunan toplu taşıma kartlarından biri olan İstanbulkart, avantajlarına bir yenisini daha ekledi. Otopark ücretini müşterileri için kaldıran İstanbulkart, yeni kampanyasını duyurdu.

Cebinde İstanbulkart’ı olan yaşadı! İstanbulkart’a mobil yükleme yapacaklar otoparka ücret ödemeyecek! Sadece 9 gün kaldı!

Özellikle son zamanlarda gerçekleştirdiği iş birlikleri ile dikkat çeken İstanbulkart, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan şirket tarafından pek çok kampanya ile donatılmaya başlandı. Geçtiğimiz aylarda kredi veya banka kartı gibi kullanılmaya başlamış olan İstanbulkart, market zincirlerinde indirimli alışveriş yapmanın başka bir yolu haline gelmişti. İstanbulkart, bu kez otopark ücretlerine el attı.

Marketlerden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan etkinlik alanlarına kadar pek çok yerde geçen İstanbulkart, geçtiğimiz aylarda Fibabanka ile bir kredi kampanyası gerçekleştirmiş ve bu kampanya ile çok ilgi görmüştü. Bir dönem Starbucks ile de anlaşmaya varmış olan İstanbulkart, şimdilerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan otoparklarda kullanıcılarına daha avantajlı bir hizmet verebilmek adına harekete geçti.

İSTANBULKART, YENİ KAMPANYASINI DUYURDU

Cebinde İstanbulkart’ı olan yaşadı! İstanbulkart’a mobil yükleme yapacaklar otoparka ücret ödemeyecek! Sadece 9 gün kaldı! - Resim : 1

Sık sık kampanyalar düzenlemesiyle dikkat çeken İstanbulkart, yeni kampanyası kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir şekilde hizmet veren İspark ile anlaşmaya vardı. 5 Ekim 2022 tarihinden 30 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek olan kampanyası kapsamında şartları sağlayan kullanıcılarına İspark ödemesi gerçekleştirecek olan İstanbulkart, kampanya şartlarını da açıkladı.

Kampanyasının şartlarına ilişkin yazılı bir açıklama gerçekleştirmiş olan İstanbulkart, yaptığı yazılı açıklamada İstanbulkart Mobil uygulamasından 50 TL ve üzeri yükleme yapan kullanıcılarına yükleme yapılan kart ile yapacağı ilk İspark ödemesinin ödeme sonrasında kartına nakit olarak iade edileceğini bildirdi. Yani İstanbulkart, kullanıcılarına bir İspark ödemesi hediye edeceğini duyurdu.

İSTANBULKART, İSPARK ÖDEMESİ İÇİN LİMİT KOYDU

İspark ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında İstanbullulara daha avantajlı bir hizmet vermeye devam eden İstanbulkart, kampanyası kapsamında birtakım koşullar belirledi. Bu koşulları da yazılı duyurusu ile kamuoyuna duyuran İstanbulkart, İspark ödemesinin 18TL üzerinde olması durumunda kullanıcıya yapılacak nakit iade tutarının en fazla 18 TL olacağını ifade etti.

Öte yandan talimat olarak yüklenen ödülün herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına ya da İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla tanımlanabileceğini belirten İstanbulkart, kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerinin bu kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabileceğini hatırlattı.

Etiketler: istanbulkart, ispark