Cebinde Akbank Kartı Olanlar Dikkat! 50 TL'lik Akaryakıt ve Otogaz İndirimi Kazanabilirsiniz!

Akbank, yine müşterilerinin yardımına yetişti. Artan akaryakıt ve otogaz fiyatlarından mustarip olan müşterilerini yarı yolda bırakmayan Akbank, yeni bir otogaz ve akaryakıt kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte bankanın 15 Ağustos tarihine kadar geçerli olan yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Cebinde Akbank Kartı Olanlar Dikkat! 50 TL'lik Akaryakıt ve Otogaz İndirimi Kazanabilirsiniz!

Rusya-Ukrayna savaşının başlaması ile birlikte rekor seviyelere kadar yükselen akaryakıt ve otogaz fiyatları, son dönemlerde gerilemiş olsa da tüketicilerin bütçelerini aşmaya devam ediyor. Bu konuda müşterilerine destek olmak istediğini belirten Akbank, yeni bir kampanya düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Akbank Akaryakıt ve Otogaz Kampanyası 2022

Sene başından bu yana birçok farklı kategori altında birbirinden avantajlı içeriklere sahip olan kampanyalar geliştiren Akbank, Rusya- Ukrayna savaşının başlaması ile birlikte rekor seviyelere ulaşan akaryakıt ve otogaz fiyatlarından ötürü bütçeleri sıfırlanmış olan müşterilerinin yanında olduğunu duyurdu. Söz konusu duyurusunu yeni kampanyası ile destekleyen banka, ayrıntıları paylaştı.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt ve otogaz kampanyasına göre 4 farklı günde, tek seferde olacak şekilde 200 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan mevcut müşterilere 50 TL’ye kadar para hediyesi verileceğinin bilgisi kaydedildi. Banka, bu tutarın yalnızca mobil uygulama katılımlarında geçerli olduğunu, kampanyaya SMS ile katılım sağlanması durumunda ise kazanılabilecek üst tutarın 40 TL olduğunu belirtti.

Akbank Akaryakıt ve Otogaz Kampanyasının Ayrıntıları

Cebinde Akbank Kartı Olanlar Dikkat! 50 TL'lik Akaryakıt ve Otogaz İndirimi Kazanabilirsiniz! - Resim : 1

Akbank tarafından düzenlenmiş olan akaryakıt ve otogaz kampanyası, kişiye tanımlanmaktadır. Dolayısı ile bir kişinin birden fazla Axess kartı olsa dahi kampanya kapsamında kazanabileceği üst tutarı, 50 TL’dir.

Akbank, yeni kampanyasının yalnızca Axess anlaşmalı BP istasyonlarında geçerli olduğunu bildirmiştir. Ayrıca kampanyaya, ilgili katılım kanalları aracılığı ile onay verilmesi, harcamaların bu onaydan sonra yapılması gerekmektedir.

Akbank’ın Akaryakıt ve Otogaz Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank’ın Axess kullanıcısı müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu hediye TL kazanımlı akaryakıt ve otogaz kampanyasına hem mobil uygulama hem de SMS aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. 50 TL’lik indirim kazanmak isteyen Axess kullanıcılarının Juzdan uygulamasında yer alan kampanyalar kısmından akaryakıt ve otogaz kampanyasına onay vermeleri yeterlidir. Kampanya kapsamında 40 TL’lik indirim kazanmak isteyen Axess kullanıcılarının ise bankada kayıtlı olan cep telefonları aracılığı ile bp yazmaları ve 4566’ye kısa SMS göndermeleri gerekmektedir.