Canlı yayında YRP kulisi! Kaynağım çok sağlam, aday çıkarmayacaklar, çıkarsınlar boy ölçülerini alsınlar

TV100'deki canlı yayına katılan Siyasal İletişimci Ferhat Murat, 31 Mart'ta İstanbul, Ankara ve İzmir'de de kendi adaylarını çıkaracağını açıklayan Yeniden Refah Partisi'nin aday çıkaracağını iddia etti. Murat, “Ben aday çıkarmasından yanayım tam boy ölçüsünü görsün diye.” dedi. 

Canlı yayında YRP kulisi! Kaynağım çok sağlam, aday çıkarmayacaklar, çıkarsınlar boy ölçülerini alsınlar

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul, Ankara ve İzmir’de kendi adaylarını çıkarma kararı aldı. Kararı, Genel Başkan Fatih Erbakan partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamayla duyurmuştu. 

TV100’de bu akşam canlı yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında Siyasal İletişimci Ferhat Murat, Yeniden Refah Partisi’nin aday çıkarmayacağını iddia etti. 

Yeniden Refah Partisi aday çıkarmayacak

Canlı yayında iken kendisine gelen bir mesajı aktaran Ferhat Murat, “Çok sevdiğim bir dostum mesaj attı ‘Yeniden Refah Partisi aday çıkarmayacak’ dedi.” ifadelerini kullandı. 

Aday çıkarsın tam boy ölçüsünü alsın

Ferhat Murat konuşmasının devamında, “Ben aday çıkarmasından yanayım tam boy ölçüsünü görsün diye.” dedi. 

Yeniden Refah Partisi’nin oyları düşecek

Ferhat Murat’ın söz konusu iddiası şöyle:

“Yeniden Refah Partisi Büyükşehirler ’de özellikle oy düşüşü yaşayacak. Bunun sebebi ise geçen seçimlerde Erdoğan’a oy verme konusunda bir sıkıntısı olmayan seçmen, bu seçimde AK Parti’den yana oyunu kullanmadığında Ekrem İmamoğlu’na dolayısıyla CHP’ye destek verecek gibi hissedecek. İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Mersin’de Yeniden Refah Partisi’nin oylarının düştüğünü göreceğiz. Türkiye’nin geneline yansıyacak.

Kaynağım çok sağlam, aday çıkarmayacak

Kulis bilgileri geliyor ama Şaban Beyi üzecek cinsten. Çok sevdiğim bir dostum mesaj attı. Kaynağım çok sağlam. ‘Yeniden Refah Partisi aday çıkarmayacak’ dedi. Ben aday çıkarmasından yanayım tam boy ölçüsünü görsün diye.”