Çağlar Ertuğrul'dan şaşırtan karar: İstanbul'u terk etti

Yer aldığı dizilerle adından söz ettiren ve son olarak Teşkilat dizisiyle geniş kitlelere ulaşan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, İstanbul’u terk etti. Ertuğrul’un yerleştiği yeri duyanlar şok oldu. İşte detaylar…

Çağlar Ertuğrul'dan şaşırtan karar: İstanbul'u terk etti

Türkiye’de oyunculuk kariyerine 2012 yılında Benim İçin Üzülme dizisinde canlandırdığı “Sinan” karakteriyle başrolde adım atan 35 yaşındaki ünlü ve yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, daha sonra kariyerinde birçok dizi ve filmde rol aldı. Son olarak TRT 1 ekranlarında 2021-2022 arasında izleyici karşısına çıkan ve çok ses getiren Teşkilat dizisinde başrolde canlandırdığı “Serdar” karakteriyle geniş kitlelere ulaşan Ertuğrul, İstanbul’u terk etti. Ünlü oyuncunun İstanbul’dan sonra yerleştiği yeri duyanlar şok oldu.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) iç yapısına ayna tutan Teşkilat dizisi, ekranlara geldiği dönemde reytingleri adeta kasıp kavuruyordu. Merak uyandıran hikayesi ve güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizide başrolde yer alan Çağlar Ertuğrul, dizinin sona ermesiyle birlikte kariyerine bir süre ara verdi. Yakında bir internet dizisiyle izleyici karşısına geri dönecek olan Çağlar Ertuğrul, yerleştiği yeri ve planlarını anlattı. İşte detaylar…

İSTANBUL’DA GÖRÜNTÜLENDİ

Son olarak Teşkilat dizisiyle dikkat çeken Çağlar Ertuğrul, öte yandan kariyerinde Beyaz Karanfil, Boynu Bükükler, Kurt Seyit ve Şura, Medcezir, Fazilet Hanım ve Kızları, Afili Aşk gibi dizilerde de rol aldı. Ayrıca Dağ, Panzehir, Bana Masal Anlatma, Ailecek Şaşkınız, Yanımda Kal gibi sinema filmlerinde de rol alan Ertuğrul, Snob Magazin’in haberine göre geçtiğimiz gün Levent’te objektiflere takıldı.

Çağlar Ertuğrul'dan şaşırtan karar: İstanbul'u terk etti - Resim : 1

"HERKESE TAVSİYE EDERİM"

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada, “İstanbul’a az önce geldim. Hemen İzmir’e döneceğim, İzmir’de yaşıyorum. Dizi görüşmeleri olunca geliyorum. 2005 yılında İstanbul’a geldim ama pandemi döneminde döndüm. Urla’da sakin bir hayat, herkese tavsiye ederim” dedi.

Ulaşım için metro kullandığını ifade eden oyuncu, “Herkese tavsiye ederim, bu trafiğe girilmez. İstanbul’da yaşadığım dönem Anadolu Yakası’na geçince metrobüse biniyordum” dedi. Ertuğrul, “İzmir’de nasıl bir hayatınız var?” sorusuna ise “Rahat bir hayatım var. İstanbul kaosundan uzak. Ama işler nedeniyle döneceğim gibi görünüyor” yanıtını verdi.

Ünlü oyuncu yakında BluTV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak “Magarsus” isimli yapımda “Turgut” karakteriyle başrolde yer alacak.

Etiketler: çağlar ertuğrul