Buse Varol okullu oldu! Ünlü oyuncu, YKS sonuç belgesini takipçileri ile paylaştı! Buse Varol hangi bölümü kazandı?

Bir süredir setlere ara veren oyuncu Buse Varol, ünlü türkücü Alişan ile yaşadığı evlilik ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Bir süre önce boşanma iddiaları ile gündeme gelen ancak son dönemlerde sorunlarını çözmeyi başaran ünlü çift, bu kez müjdeli bir haber ile kendilerinden söz ettirdi. Buse Varol, üniversite sınavını kazandığını açıkladı. İşte Buse Varol’un paylaşımına ilişkin ayrıntılar…

Buse Varol okullu oldu! Ünlü oyuncu, YKS sonuç belgesini takipçileri ile paylaştı! Buse Varol hangi bölümü kazandı?

Doğal güzelliği ile herkesi büyüleyen ünlü oyuncu Buse Varol, yıllar önce dahil olduğu oyunculuk sektörü kapsamında birçok dizi projesinde yer aldı. Özellikle Arka Sokaklar isimli projede canlandırdığı karakter ile hafızlara kazınan, sonrasında ise bir dönem dizisinin kadrosuna yer alan Buse Varol, son dönemlerde özel hayatı ile gündemde kalmaya devam ediyor.

Rol aldığı dönem dizisinin setinde ünlü türkücü Alişan ile tanışan ve kısa süre içerisinde Alişan ile aşk yaşamaya başlayan Buse Varol, bir süre sonra evlilik haberleri ile gündeme geldi. Hayatını hızlı bir şekilde değiştiren Buse Varol, Alişan ile sürdürdüğü mutlu beraberliği nikah masasına taşıdı. Evlilik tarihlerinin üzerinden çok geçmeden hamilelik haberi ile gündeme gelen Buse Varol, ilk çocuğu Burak ile anneliği tattı.

Burak’ı kardeşsiz bırakmak istemeyen Alişan ve Buse Varol çifti, bir süre sonra ikinci çocuk haberini müjdeledi. Kızları Eliz’i kucaklarına alarak yollarına 4 kişilik bir aile olarak devam eden Alişan- Buse Varol çifti, herkesi imrendiren mutlulukları ile takdirleri toplarken, geçtiğimiz aylarda boşanma iddiaları ile gündeme geldi.

Buse Varol’un Alişan’ın ailesi ile problem yaşadığı ve bu neden ile de boşanma kararı aldığı iddiaları gündemde yer alırken, çift geçtiğimiz haftalarda çocukları ile birlikte tatile çıkarak aralarında bir problemin kalmadığını gösterdi.

Bu sene üniversite sınavına giren Buse Varol, YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte ilgi odağı oldu. Buse Varol’un hangi bölümü kazandığı ise oldukça merak edildi.

“HANGİ BÖLÜMÜ KAZANDINIZ BUSE HANIM?”

Buse Varol okullu oldu! Ünlü oyuncu, YKS sonuç belgesini takipçileri ile paylaştı! Buse Varol hangi bölümü kazandı? - Resim : 1

YKS sonuçlarının açıklanmasından sonra Buse Varol’un takipçilerinden sorular gelmeye başladı. Bir takipçisi Varol’a hangi bölümü kazandığını sordu.

SONUÇ BELGESİNİ PAYLAŞTI!

Takipçisinin sorusu üzerine YKS sonuç belgesini yayınlayan Buse Varol’un, Üsküdar Üniversitesi’nde yüzde 50 burslu felsefe eğitimi alacağı öğrenildi.

“AKILLI BIDIK!”

Eşinin üniversiteyi kazandığını duyuran Alişan, “yüzde 50 burslu kazandı akıllı bıdık” notunu düştü.

Etiketler: buse varol, alişan, magazin