Burgan Bank'tan İstanbul'da lüks daire ve dükkan satışı! 280 metrekarelik dükkan 2 milyon TL, 193 metrekarelik rezidans dairesi...

Burgan Bank bütçesi lüks yatırımlara elveren tüketiciler için üç yeni ihale düzenlediğini duyurdu. İstanbul’un farklı bölgelerinde bulunan icralık gayrimenkuller için düzenlenmiş olan ihalelerin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı. İşte Burgan Bank tarafından düzenlenmiş olan ihalelere ilişkin haberin devamı…

Burgan Bank'tan İstanbul'da lüks daire ve dükkan satışı! 280 metrekarelik dükkan 2 milyon TL, 193 metrekarelik rezidans dairesi...

Burgan Bank anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu üzerinden 3 yeni ihale düzenlediğini duyurdu. İhalelere konu olan gayrimenkullerden ikisinin rezidans dairesi olduğunu belirten banka, diğerinin ise dükkan olduğunu açıkladı.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Burgan Bank Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün, dükkan nitelikli olduğunu bildirdi. Dükkanın İstanbul ilinin Küçükçekmece ilçesinde bulunduğunu belirten banka, dükkanın toplam kullanım alanını 280 metrekare olarak açıkladı.

Burgan Bank icralık dükkanın ihalesi için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 2 milyon 350 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken bedelin ise 110 bin 920 TL olduğunu bildirdi.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL KARTAL’DA SATILIK REZİDANS DAİRESİ İLANI!

Burgan Bank'tan İstanbul'da lüks daire ve dükkan satışı! 280 metrekarelik dükkan 2 milyon TL, 193 metrekarelik rezidans dairesi... - Resim : 1Burgan Bank'tan İstanbul'da lüks daire ve dükkan satışı! 280 metrekarelik dükkan 2 milyon TL, 193 metrekarelik rezidans dairesi... - Resim : 2

Burgan Bank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün bir rezidans dairesi olduğunu bildirdi. Dairenin İstanbul ili Kartal ilçesinde bulundan Dap Teras Kule’de bulunduğunu açıklayan Burgan Bank, ihaleye ve gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank Intengo üzerinden düzenlenmiş olan ihalesine konu olan rezidans dairesinin toplam kullanım alanını 193 metrekare olarak açıkladı. Dairenin merkezi ısınmaya sahip olduğunu belirten banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 4 milyon 500 bin TL olduğunu bildirdi. İhaleye kapsamında fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken ihale katılım bedeli ise 90 bin TL olarak açıklandı.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL’DA 57 METREKARELİK SATILIK REZİDANS DAİRESİ!

Burgan Bank’ın Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün de bir rezidans dairesi olduğu öğrenildi. İstanbul Kartal Dap Teras Kule’de bulunan rezidans dairesine ilişkin ayrıntılar kamuoyu ile paylaşıldı.

Burgan Bank yasal e- ihale platformu üzerinden fiyat teklifine açmış olduğu rezidans dairesinin kullanım alanını 57 metrekare olarak açıkladı. Banka ilgili dairenin ısınma tipinin merkezi sistem olduğunu belirtirken, ihale kapsamında daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 375 bin 500 TL olduğunu bildirdi. Banka ihaleye katılıp fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken ihale katılım bedelini ise 27 bin 510 TL olarak açıkladı.