Burgan Bank'tan dudak uçuklatan fiyatlar! İstanbul'da villa 46 milyon TL'den satışa sunuldu!

Gelişimini sürdüren özel bankalardan birisi olan Burgan Bank, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın piyasanın altında fiyatlardan gayrimenkul satışı yapacağını ilan etti. Bankanın yeni ilanları için belirlemiş olduğu fiyatlar, dudak uçuklattı. İşte Burgan Bank İstanbul ilanlarına ilişkin ayrıntılar…

Burgan Bank'tan dudak uçuklatan fiyatlar! İstanbul'da villa 46 milyon TL'den satışa sunuldu!

Burgan Bank, İstanbul ilinin 3 farklı bölgesinde bulunan villa, dükkan ve rezidans dairesi için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihalelere ve söz konusu satılık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK VİLLA İLANI!

Burgan Bank, anlaşmalı olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, söz konusu yeni ihalesi kapsamında İstanbul ilinde bulunan bir villanın satışa çıkarıldığını bildirdi.

Burgan Bank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün, İstanbul ilinin Üsküdar ilçesinde bulunan bir villa olduğu öğrenildi. Küçüksu Mahallesi Ömürtepe Yokuşu’nda bulunan villanın toplam kullanım alanı 938 metrekare olarak ölçüldü. Havuzlu villanın ihalesi için belirlenmiş olan ihale başlangıç bedeli, 46 milyon TL olarak açıklanırken ihaleye katılmak için yatırılması gereken katılım bedeli 671 bin TL olarak bildirildi.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Burgan Bank'tan dudak uçuklatan fiyatlar! İstanbul'da villa 46 milyon TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

Burgan Bank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, İstanbul ilinin Küçükçekmece ilçesinde bulunan bir dükkan olduğu öğrenildi. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan dükkanın toplam kullanım alanı 280 metrekare olarak ölçüldü. Dükkan için düzenlenin ihalenin başlangıç bedeli 2 milyon 350 bin TL olarak açıklanırken ihaleye katılmak için yatırılması gereken katılım bedeli 110 bin 920 TL olarak bildirildi.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK REZİDANS DAİRESİ İLANI!

Burgan Bank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu son ihaleye konu olan gayrimenkulün, İstanbul ilinin Kartal ilçesinde bulunan bir rezidans dairesi olduğu öğrenildi. Topselvi Mahallesi’nde bulunan dairenin toplam kullanım alanı 90 metrekare olarak ölçüldü. Rezidans dairesi için düzenlenin ihalenin başlangıç bedeli 2 milyon 394 bin TL olarak açıklanırken ihaleye katılmak için yatırılması gereken katılım bedeli 47 bin 880 TL olarak bildirildi.

Etiketler: burgan bank, konut