Burgan Bank’a hemen uğrayın! Yeni yıl zamları gelmeden hem sıfır hem ikinci el aracını alın! Faizler sadece yüzde 3,75’ten başlıyor

Taşıt kredisi çekecek olan vatandaşlar için bankaların aralık ayı taşıt kredisi faiz oranları belli oldu. Burgan Bank da bugün yeni aydaki taşıt kredisi faiz oranlarını açıkladı.

Burgan Bank’a hemen uğrayın! Yeni yıl zamları gelmeden hem sıfır hem ikinci el aracını alın! Faizler sadece yüzde 3,75’ten başlıyor

Bu yıl otomotiv sanayisinin yaşadığı sıkıntılar, sektörün fiyatlarını an ve an yukarı çekmesine neden olurken; satışların da artan fiyatlar nedeniyle durma noktasına gelmesine sebep oldu. Artan fiyatların ardından yapılan Özel Tüketim Vergisi ya da kısa adıyla ÖTV matrahı düzenlemesi hem sıfır hem de ikinci el araç fiyatlarında aşağı yönlü bir hareketliliğin başlamasını sağladı. Bunun üzerine ise, vatandaşlar hayalindeki araca kavuşabilmek için taşıt kredisi kampanyalarını kovalamaya başladı.

Aralık ayı itibariyle faiz politikalarını yeniden gözden geçiren bankalar, aralık ayının ilk gününden itibaren kredi kullanımlarında sağlayacakları faiz oranlarını bir bir açıklamaya başladı. Bu bağlamda yeni faizlerini açıklayan bankalardan biri olan Burgan Bank, bu ay kullanılacak olan taşıt kredisinin faiz oranlarını kamuoyu ile çoktan paylaştı. Üstelik Burgan Bank, aynı zamanda taşıt kredisi kullanım şartlarını da yeniden belirledi.

BURGAN BANK, 48 AYA KADAR TAŞIT KREDİSİ VERİYOR

Burgan Bank’a hemen uğrayın! Yeni yıl zamları gelmeden hem sıfır hem ikinci el aracını alın! Faizler sadece yüzde 3,75’ten başlıyor - Resim : 1

Taşıt kredisi kapsamında verdiği finansman desteğine ilişkin birtakım şartlar belirlemiş olan Burgan Bank, taşıt kredisi kullanımlarında TL cinsinden kredi kullanımını zorunlu tuttu. Taşıt kredisinde sabit faiz politikası güden Burgan Bank, geri ödeme planlarında ise yalnızca eşit ve aylık taksitlendirmelerin yapılacağını bildirdi. Öte yandan Burgan Bank, taşıt kredisi vade sürelerine ilişkin de bir bilgi verdi.

Diğer bankalar ile birlikte bağlı olduğu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ya da kısa adıyla BDDK mevzuatı gereği taşıt kredilerinde vade süresini aracın nihai değeri ya da kasko bedeline göre belirlemek zorunda olan Burgan Bank, maksimum vadenin 48 ay olabileceğini ifade etti.

BURGAN BANK, YÜZDE 3,75 FAİZDEN TAŞIT KREDİSİ SAĞLIYOR

Taşıt kredilerinde kullanılacak olan bedeli sıfır araçlarda aracın nihai fatura değerine; ikinci el araçlarda aracın kasko bedeline göre belirleyen Burgan Bank, aracın değerinin 100.000 TL’ye kadar olan kısmı için yüzde 70; 100.000 TL’yi aşan kısmı için ise yüzde 50 oranında finansman vereceğini açıkladı. Öte yandan Burgan Bank, güncel taşıt kredisi faiz oranlarını da duyurdu.

Kredilendirilecek taşıt üzerine rehin tesis usulü ve rehinli aracın kasko sigortası yapılması zorunluluğuyla taşıt kredisi kullanımı sağlayan Burgan Bank, taşıt kredisinde faiz oranlarını aralık ayı itibariyle sabitledi. Buna göre Burgan Bank, taşıt kredilerini yüzde 3,75 faiz oranından sağlayacak.