Burgan Bank, lüks hayat yaşamayı tercih edenler için milyonluk daire satışına başladı! İstanbul'un farklı bölgelerinde rezidans daireleri satışa çıktı!

Ülkemizin gelişimini sürdüren bankalarından olan Burgan Bank, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın piyasanın oldukça altında gayrimenkul satışları ile yanıt verdi. Banka, lüks tutkunları için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İşte Burgan Bank tarafından satışa sunulan milyonluk dairelere ilişkin ayrıntılar…

Burgan Bank, lüks hayat yaşamayı tercih edenler için milyonluk daire satışına başladı! İstanbul'un farklı bölgelerinde rezidans daireleri satışa çıktı!

Son dönemlerde yukarı yönlü hareketleri sebebi ile gündelik hayatın giderek pahalılaşmasına sebep olan ekonomi piyasaları, emlak sektörüne de direkt olarak etki etti. Aralık ayından bu yana iki hatta bölgeden bölgeye değişmek ile birlikte üç katına çıkan gayrimenkul fiyatları, şaşkınlık yaratmaya başladı.

Artan hammadde fiyatlarından direkt olarak etkilenen sıfır konutlar, fahiş rakamlardan satışa sunulurken ikinci el konutlar da piyasanın oldukça üzerinden alıcı aramaya başladı. Yeni dönemde birikimlerini konut alarak değerlendirmek isteyen potansiyel yatırımcılar ile mevcut birikimlerini kendilerine ev almak için kullanmak isteyen sade vatandaşlar, artan fiyatlardan ötürü hayallerini bir başka bahara ertelemek durumunda kaldılar.

Emlak sektöründe görülen ve uzman görüşlerine göre ilerleyen günlerde daha da artacak olan gayrimenkul fiyatları, Burgan Bank’ı harekete geçirdi. Banka, anlaşmalı olduğu yasal ihale platformu aracılığı ile uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yapacağını bildirdi. Banka tarafından yayınlanan son ihalelerin ise lüks tutkunlarına hitap ettiği görüldü.

İSTANBUL ESENYURT’TA SATILIK RESİDANS DAİRESİ!

Burgan Bank, İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinde bulunan Vetro City Residance’taki 68 metrekarelik daireyi, Intengo aracılığı ile satışa çıkardı. Banka, ilgili ihalenin başlangıç bedelini 1 milyon 650 bin TL olarak belirledi.

İSTANBUL ÜSKÜDAR’DA LÜKS DAİRE SATIŞI!

Burgan Bank, lüks hayat yaşamayı tercih edenler için milyonluk daire satışına başladı! İstanbul'un farklı bölgelerinde rezidans daireleri satışa çıktı! - Resim : 1

Burgan Bank, Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihale kapsamında İstanbul ilinin Üsküdar ilçesinde bulunan lüks daireyi satışa çıkardığını duyurdu. Banka, Boğaziçi Evleri Sitesi’nde bulunan 135 metrekarelik daireyi 6 milyon TL ile ihaleye açtı.

İSTANBUL KARTAL’DA MİLYON TL’LİK DAİRE SATIŞI!

Burgan Bank tarafından yayınlanan son satılık daire ilanı da İstanbul ilinin Kartal ilçesinden geldi. Banka, Intengo aracılığı ile Kartal’da bulunan bir rezidans dairesini satışa çıkardığını duyurdu.

Burgan Bank tarafından düzenlenen ihaleye göre DAP Teras Kule Residance’ta bulunan 137 metrekarelik dairenin ihale başlangıç bedeli, 4 milyon 500 bin TL olarak bildirildi. Banka, ihale katılım bedelini 212 bin 400 TL olarak açıkladı.