Burgan Bank ihtiyaç kredilerinde devrim niteliğinde yeniliğini duyurdu! On’lu olana yüzde 1,99 faiz ile ihtiyaç kredisi var! Üstelik masraf yok!

Burgan Bank’ın dijital uzantısı olan On Bankacılık üzerinden çekilecek olan ihtiyaç kredilerinde faiz oranları düştü. Üstelik Burgan Bank, bu kredi kapsamında masrafı da kaldırdı.

Burgan Bank ihtiyaç kredilerinde devrim niteliğinde yeniliğini duyurdu! On’lu olana yüzde 1,99 faiz ile ihtiyaç kredisi var! Üstelik masraf yok!

Son zamanlarda yükselişe geçmiş olan internet bankacılık hizmetleri, pek çok bankanın fiziki şubelerini yanı sıra bir de kendi uzantıları olan dijital banka kurmasını sağladı. Bu bankalardan biri olan ON Bankacılık, Burgan Bank’ın bir dijital uzantısı olarak vatandaşlara geçtiğimiz yıllarda hizmet vermeye başladı. Fiziki bankalara göre daha avantajlı hizmetler veren dijital bankalardan biri olan ON Bankacılık, şimdilerde avantajlı ihtiyaç kredisi paketi ile dikkat çekti.

İhtiyaç kredisinde kampanyaya giden Burgan Bank, özellikle de ON Bankacılık üzerinden mobil bir şekilde başvuru yapılacak olan ihtiyaç kredilerinde faiz indirimine gitti. Sadece faiz indirimi ile değil, müşterilerini aynı zamanda esnek geri ödeme planları ile de buluşturan Burgan Bank, dijital ihtiyaç kredisi paketinin şartlarını geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği duyuru ile kamuoyuyla paylaştı.

BURGAN BANK’TAN DİJİTAL KREDİ KULLANIMI ÇAĞRISI

Dijital kredi başvurularında çok daha avantajlı bir hizmet sağladığını kamuoyu ile paylaşan Burgan Bank, gerçekleştirdiği açıklamada; “ON’lu olarak internet ve mobil bankacılık üzerinden kolayca ON İhtiyaç Kredisine başvurabilir, kredinizi anında hesabınıza geçirebilir ve ihtiyaçlarınıza hızlıca çözüm bulabilirsiniz” ifadelerini kullanarak, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara çağrıda bulundu. Burgan Bank, duyurusunun devamında kredi kullanım şartlarını da açıkladı.

İhtiyaç kredisi başvurusu için 18 yaşını doldurmayı ve T.C. vatandaşı olmayı şart koşan Burgan Bank, aynı zamanda indirimli faiz oranlarından ihtiyaç kredisi kullanımı için yalnızca ON İnternet ve Mobil kanallarından yapılan başvuruları kabul edeceğini duyurdu. Öte yandan Burgan Bank, 50.000 TL’ye kadar olan kredileri 36 aya kadar vade uygulamasına tabi tutacağını duyururken; çekilecek olan kredinin 50.000 TL üzerinde olması durumunda 24 ay, 100.000 TL üzerinde olması durumunda ise 12 ay vade sağlayacağını belirtti.

BURGAN BANK’TAN DİJİTAL KREDİDE FAİZ İNDİRİMİ

Burgan Bank ihtiyaç kredilerinde devrim niteliğinde yeniliğini duyurdu! On’lu olana yüzde 1,99 faiz ile ihtiyaç kredisi var! Üstelik masraf yok! - Resim : 1

Kişiye özel esnek geri ödeme planları ile ihtiyaç kredisinde oldukça avantajlı hizmetler sağlayan bankalar arasında yer alan Burgan Bank, ON Bankacılık üzerinden kullanılacak olan dijital kredinin faiz oranını da düşürdü. Bugan Bank, bu kredinin güncel faiz oranını yüzde 1,99 olarak açıkladı.

Öte yandan Burgan Bank’ın dijital kredisi kapsamında yüzde 1,99 faiz ile 10 bin TL ihtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşların aylık ödemesi gereken miktarın 36 ay taksitlendirilmesi halinde 423 lira 69 kuruş olduğu hesaplandı. Üstelik Burgan Bank, bu krediden hiçbir masraf almayacağını da kampanya detaylarına ekledi.