Burak Özçivit’in Kevin Spacey paylaşımı sosyal medyayı bir anda karıştırmıştı! Burak Özçivit’ten açıklama geldi, fotoğraf hemen silindi!

Şimdilerde ATV ekranlarından yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin Osman Bey karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde paylaştığı Kevin Spacey fotoğrafı ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Burak Özçivit’in Kevin Spacey paylaşımı sosyal medyayı bir anda karıştırmıştı! Burak Özçivit’ten açıklama geldi, fotoğraf hemen silindi!

Geçtiğimiz aylarda yargılandığı cinsel saldırı davaları ile tüm dünya kamuoyunun gündemine oturmuş olan Oscar ödüllü aktör Kevin Spacey, içlerinde reşit olmayan genç kızların da bulunduğu pek çok kadın tarafından cinsel istismar suçu nedeniyle dava edilmişti. Kevin Spacey ile Katar’da bir araya gelen Burak Özçivit, sosyal medya kullanıcılarından tepki üzerine tepki aldı.

Şimdiye kadar yargılandığı davalardan suçsuz bulunan aktör Kevin Spacey, geçtiğimiz günlerde 7 farklı cinsel taciz suçlaması ile daha karşı karşıya kaldı. Mahkeme önünde aklansa da kamuoyu vicdanında aklanmayan Kevin Spacey ile fotoğraf çekilen Burak Özçivit’i hayranları affetmedi. Sosyal medya hesaplarından fotoğrafların altına yorumlarda bulunan Burak Özçivit’in hayranlarına ünlü oyuncudan az önce bir açıklama geldi.

BURAK ÖZÇİVİT, KEVİN SPACEY İLE KATAR’DA BİR ARAYA GELMİŞTİ

2001 ile 2004 yılları işlediği iddia edilen cinsel saldırı suçlarından yargılanmasının ardından tüm dünyanın gündemine oturan Kevin Spacey, pek çok sosyal medya kullanıcısının eleştirisi ile karşı karşıya kalmıştı. Bunun üzerine yargılanma süreci yeniden başlayan Kevin Spacey ile Adelali Binali’nin davetlisi olarak gittiği Katar’da bir araya gelen ünlü oyuncu Burak Özçivit, buluşmadan kareleri paylaştı.

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası maçlarını izlemek için Katar’da olduğu bilinen Burak Özçivit, taciz suçlamaları yüzünden Hollywood’un dışladığı Kevin Spacey ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşınca, ünlü oyuncunun hayranları hemen harekete geçti. Burak Özçivit’in Kevin Spacey ile aynı karede yer almasından rahatsız olan pek çok sosyal medya kullanıcısı, ünlü oyuncunun fotoğrafının altına eleştirel yorumlarda bulundu.

BURAK ÖZÇİVİT, FOTOĞRAFI SİLDİ; AÇIKLAMA YAPTI

Burak Özçivit’in Kevin Spacey paylaşımı sosyal medyayı bir anda karıştırmıştı! Burak Özçivit’ten açıklama geldi, fotoğraf hemen silindi! - Resim : 1

Gelen tepkilerden bazıları da Fahriye Evcen’e oldu. Eşi Burak Özçivit’in fotoğrafının altına kalp emojili yorum atan Fahriye Evcen de sosyal medya eleştirilerinden nasibini aldı. Eleştirilerin artması üzerine harekete geçen Burak Özçivit, Kevin Spacey ile olan fotoğrafını kaldırdı. Ardından bir açıklama yapan Burak Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bu kadar hassas ve üzücü bir konuyu sonradan öğrendim. Bunun derin üzüntüsünü yaşamaktayım ve bununla ilgili gerekeni hemen yaptım. Bu konunun kesinlikle karşısında olduğumu belirtmek istiyorum. Bugüne kadar böyleydi bu hassasiyet bundan sonra da böyle olacak. Saygılarımla.”