Burak Özçivit- Fahriye Evcen çiftinden müjdeli haber: İkiz bebek mi geliyor?

Dizi ve film sektörlerinin sevilen isimlerinden olan ve bir süredir de mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ayrılık iddiaları ile gündeme gelen çiftin, bu kez de ikiz bebek bekledikleri iddia edildi. İşte Özçivit- Evcen çiftine ilişkin ayrıntılar…

Burak Özçivit- Fahriye Evcen çiftinden müjdeli haber: İkiz bebek mi geliyor?

Yıllardır dizi/ film sektöründe olan ve oyunculuk performanslarının yanı sıra özel hayatları ile de gündemde kalmayı başaran Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, yıllar önce birlikte rol aldıkları Çalıkuşu isimli dizinin setinde tanışmış ve aşk yaşamaya başlamışlardı.

Aşk yaşamaya başladıkları dönemlerde magazin gündeminde geniş bir yer kaplayan ve oldukça da yakıştırılan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, yaklaşık 2 yıllık bir flört döneminin ardından hayatlarını birleştirme kararı aldı. 2017 yılında nikah masasına oturan ünlü çift, mutlulukları ile adeta parmak ısırttırdı.

Bir süre Fahriye Evcen’in Burak Özçivit’in kız kardeşi ve annesi ile bazı sorunlar yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen ünlü çift, tüm iddialara rağmen ilişkilerini korumayı başardı ve 2019 yılında ilk çocukları Karan’ı kucaklarına aldı. Doğumdan sonra uzun bir süre setlere ara veren ve çocuğunun bakımı ile kendisi ilgilenen Fahriye Evcen, bir dönem dizisi ile ekranlara geri döndü, dizinin final yapmasının ardından ise tekrar kabuğuna çekildi.

Bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Fahriye Evcen, geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu müjdeledi. İkinci çocuklarını kucaklarına almak üzere geri sayıma başlayan ünlü çift, geçtiğimiz hafta ayrılık iddiaları ile gündeme gelerek hem hayranlarını hem de yakın çevrelerini oldukça üzdü. Ancak iddiaların üzerinden kısa bir zaman geçtikten sonra Burak Özçivit’in yeni bir paylaşım yapması gönülleri rahatlattı.

Şu sıralar tatil yapan ve gözlerden uzak kalmayı tercih eden ünlü çift, ikinci çocukları için oldukça heyecanlı iken çifte ilişkin bomba bir iddia gündeme düştü.

İKİZ BEBEK İDDİASI!

Burak Özçivit- Fahriye Evcen çiftinden müjdeli haber: İkiz bebek mi geliyor? - Resim : 1

Şu sıralar tatilde olan ve teknelerinden sık sık paylaşım yapan Fahriye Evcen- Burak Özçivit çiftine ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre çiftin ikiz bebek bekledikleri ileri sürüldü.

BİR KIZ BİR ERKEK!

Tatilde olmalarına rağmen doktor kontrollerini aksatmayan ünlü çiftin bir kız bir de erkek çocuk sahibi olacakları iddia edildi.

YANIT GELMEDİ!

Magazin gündemine bomba gibi düşen ikiz bebek iddiasına ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.