Bülent Ersoy’dan Seda Sayan’a olay yaratacak sözler! Seda Sayan bunun altında kalmaz ‘’Hepsinin huyu bozuldu!’’

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle evlendiğini açıklayarak milyonlarca hayranından tepki alan Seda Sayan, şimdilerde sanat camiasının da diline dolanmış durumda. Ünlü diva Bülent Ersoy, Seda Sayan’ın evliliğini eleştiren son isim oldu. Ersoy, Seda Sayan için ağızları açık bırakan sözler sarf etti. İşte, Bülent Ersoy’un Seda Sayan’ın evliliği hakkında yaptığı açıklamaların merak edilen tüm detayları.

Bülent Ersoy’dan Seda Sayan’a olay yaratacak sözler! Seda Sayan bunun altında kalmaz ‘’Hepsinin huyu bozuldu!’’

Seslendirdiği şarkılarla milyonlarca kişinin hayranlığını kazanan Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile Paris’te rüya gibi bir törenle dünya evine girmişti. Şimdilerde balayından döndükleri bilinen ünlü çift, sosyal medya olmak üzere birçok noktada eleştirilerin hedefi olmuştu.

Hayranlarından aldığı eleştirilerin yanı sıra sanat camiası tarafından da eleştiri oklarının hedefi olan Seda Sayan’a son darbe de Bülent Ersoy’dan geldi. Ünlü diva, Seda Sayan için huyu bozulmuş dedi. İşte, Bülent Ersoy’un Seda Sayan’ı hedef aldığı o şok eden sözlerine dair merak edilen tüm detaylar.

Bülent Ersoy Seda Sayan’ı hedef alan sözleriyle herkesin ağzını açık bıraktı!

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle dünya evine girdiğini açıklayan Seda Sayan, şimdilerde Bülent Ersoy’un da diline dolandı. Ünlü sanatçı, Seda Sayan için sarf ettiği o sözlerle herkesi şaşırtmayı başardı.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, ‘’Bu konuda son derece saygılı olduğumu herkes bilir. Beni sürekli genç koca bulduğum için eleştiriyorlardı. Eee ne oldu şimdi? Herkes gençlerle birlikte olmaya başladı. Acaba ben mi kötü örnek oldum diye sürekli düşünüp duruyorum. Bunların hepsinin huyu bozuldu.’’ ifadelerini kullandı. Şimdilerde milyonlarca Seda Sayan hayranı, ünlü divanın bu laflarına karşı nasıl bir cevap geleceğini merakla beklemeye başladılar.

Bülent Ersoy’dan Seda Sayan’a olay yaratacak sözler! Seda Sayan bunun altında kalmaz ‘’Hepsinin huyu bozuldu!’’ - Resim : 1

Sosyal medya Bülent Ersoy’un o sözleriyle adeta çalkaladı!

Seslendirdiği şarkıların yanı sıra sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesi tarafından takip edildiği bilinen Bülent Ersoy, şimdilerde Seda Sayan için söylediği o sözlerle platformlarda adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Seda Sayan’ın bu sözlere karşı mutlaka bir cevap vereceğini ifade ettiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Seda Sayan’dan divanın sözlerine karşı gelecek cevaba odaklanmış durumda.

Bülent Ersoy’dan Seda Sayan’a olay yaratacak sözler! Seda Sayan bunun altında kalmaz ‘’Hepsinin huyu bozuldu!’’ - Resim : 2