Bülent Ersoy Süleyman Soylu ile görüştü! Mezarı asansörlü olacak

Geçtiğimiz yılın ekim ayında vefat eden babasının defni sırasında mezarı dar bulan Bülent Ersoy kendi mezarı için kolları sıvadı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşen Ersoy, mezar yerini belirledi.

Bülent Ersoy Süleyman Soylu ile görüştü! Mezarı asansörlü olacak

Ekim ayında babası Fikret Erkoç'un vefat etmesinin ardından mezarlıktaki görüntüleriyle gündem olan Bülent Ersoy, "Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki" diyerek mezarı küçük bulduğunu belirtmişti. Bunun üzerine Ersoy, kendi mezarını hazırlamak için kolları sıvadı. Hafta sonu bir açılışa katılan Bülent Ersoy, muhabirlerin "Mezar yeriniz belli mi?" sorusuna şu cevabı verdi: "Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan istirham ettim. Evet mezar yerim belli" 

Bülent Ersoy Süleyman Soylu ile görüştü! Mezarı asansörlü olacak - Resim : 1

Bülent Ersoy'un hem menajeri hem de dostu olan Fevzi Siverek, Al Sana Haber'e bağlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Siverek, "Normalde yaşayan bir insana mezar yeri almak hem dinimiz gereği hem de yaşayan bir insanın alınan yere gömüleceğini düşünmek çok şık bir durum değil. Ama malumunuz Türkiye’ de bir gelenek vardır. 4-5 kişilik bir aile kabristanı alınıp yapılır. Malumunuz Bülent Ersoy’ un babasının defin işlemi sırasında mezar başında bir konu oldu. Bülent Hanım, İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu’ ya ricada bulundu. Kendileri de teveccüh buyurmuş ve gereğini yapacağını söylemişler." dedi ve ekledi, "Bülent Hanım’a Zincirlikuyu’dan bir mezar yeri ayarladım ama hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız. Derin yapacağımız için Bülent Hanım’ın mezarını asansörlü yapacağız. Asansörle aşağı indireceğiz. Bu asansör de şifreli olacak. Mezarını sade yapacağız. Biliyorsunuz dinimiz de çok şatafata müsaade etmez. Allah geçinden versin tabi kimin ne zaman öleceği belli olmaz. Benden önce Hakk’ın rahmetine kavuşursa böyle bir projemiz var. Bülent Ersoy’ u gömmek istemem tabi benim 27 senelik hem dostum, hem ailem. Bizden önce vefat ederse 3 kişilik mezar yeri hazır." Siverek, ayrıca mezar yerinin masrafının 1.5 Milyon Türk lirası olduğunu ifade etti.