Buğra Gülsoy ile Demet Özdemir'in Disney Plus dizisi heyecan yarattı! İkilinin öpüşme sahneleri olay oldu!

14 Haziran tarihinde ülkemizde yayına giren Disney Plus, ikinci yerli içeriğinin ilk tanıtım videosunu yayınladı. Başrollerinde Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy’un olduğu “Dünyayla Benim Aramda” dizisi, tanıtım videosu ile dikkatleri üzerine topladı. İşte ünlü oyuncuların katkıları ile çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisinin ayrıntıları…

Buğra Gülsoy ile Demet Özdemir'in Disney Plus dizisi heyecan yarattı! İkilinin öpüşme sahneleri olay oldu!

Oyuncuların zorlu şartlar altında çalıştıklarını belirttikleri ana akım medya projeleri, yavaş yavaş izleyici tarafından da tercih edilmemeye başlandı. Son dönemlerde tek platformda yüzlerce içeriğe , RTÜK engeli olmadan erişebilmenin tadını çıkarmaya başlayan izleyiciler, dijital platformların üye sayılarını arttırmaya devam ederken platform sahiplerinin de yeni içerikler üretmesi konusunda teşvik edici tutumlar sergilemeye başladı.

Gain TV, Blu TV, Exxen gibi dijital platformların yanı sıra Netflix gibi dünyaca ünlü bir dijital platformun da ülkemizde yayına girmesi ile birlikte hem izleyiciler hem de oyuncular rotalarını bu platforma çevirdi. Son dönemlerde çekilen yerli Netflix içerikleri, dijital platformların gündemine oturmaya başladı. Giderek gelişen ve genişleyen bu pazara, 14 Haziran tarihinde dahil olan Disney Plus, ilk yerli yapımı “Kaçış” ile iddiasını ortaya koydu.

Engin Akyürek’in hikayesini yazdığı ve başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı Disney Plus dizisi Kaçış’ın ardından, platformdan ikinci yerli içerik müjdesi geldi. Disney Plus, merak ile beklenen ve bir süre önce haberleri yapılmaya başlanan “Dünyayla Benim Aramda” dizisinin ilk tanıtım videosunu yayınladı.

DİSNEY PLUS’TAN İKİNCİ YERLİ İÇERİK!

Her çarşamba yayınladığı ilk yerli yapımı Kaçış ile üye sayısını arttırmayı başaran Disney Plus, bünyesinde çekilen ikinci yerli içerik ile izleyicisinin karşısına çıktı. Dijital platform ünlü oyuncular Buğra Gülsoy ve Demet Özdemir’i birleştiren Dünyayla Benim Aramda dizisinin ilk tanıtım videosunu yayınladı.

ÖPÜŞME SAHNELERİ ÇOK KONUŞULDU!

Buğra Gülsoy ile Demet Özdemir'in Disney Plus dizisi heyecan yarattı! İkilinin öpüşme sahneleri olay oldu! - Resim : 1

Henüz ilk tanıtım videosu yayınlanmış olmasına rağmen sosyal medyada çok konuşulmayı başaran Dünyayla Benim Aramda dizisi, heyecan ile beklenmeye devam ederken Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy’un öpüşme sahneleri olay yarattı.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Disney Plus’ın ikinci yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın oyuncu kadrosu şu şekilde:

  •          Buğra Gülsoy, Demet Özdemir, Zerrin Tekindor, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Hafsanur Sancaktutan, Ali Yoğurtçuoğlu.