Bu sorunun yanıtını bilen henüz çıkmadı! Bakalım siz bulabilecek misiniz?

Milyonlarca kişi sabah bulmacalarının keyfini çıkarırken sizler için bulması hiçte kolay olmayan bir görsel ve soru bulduk.

Bu sorunun yanıtını bilen henüz çıkmadı! Bakalım siz bulabilecek misiniz?

Son zamanlarda pratik yapmak isteyen kişiler zeka testlerine yönelirken zor soruları çözmeyi tercih ediyor. Hem zorlayan hem beyin jimnastiği yapmanızı sağlana bu testlerden birisini çözmeye hazır mısınız? Henüz bakanların çözemediği bu test sizleri oldukça zorlarken arkadaşlarınızdan yardım istemenize sebep olabilir. Henüz yanıtını bilenin çıkmadığı bu testte bir görsel var. 

Milyonlarca kişi sabah bulmacalarının keyfini çıkarırken sizler için bulması hiçte kolay olmayan bir görsel ve soru bulduk. Bu görsele bakanlar uzun uğraşlar sonucu bir türlü isteneni bulamıyor. Sizlerde zaman geçirirken kendinizi zorlayabileceğiniz ve keyif alacağınız bir beyin jimnastiği yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte o görenlerin birçoğunun çözümleyemediği görsel ve soru...

İYİCE ODAKLANIN!

Dikkat kesilmenizi sağlayacak bir görsel ile karşınıza geldik. Bu görselde sizden isteneni bulmak biraz zamanını alabilir. Yardım istemenize neden olabilir fakat yapmanız gereken asla pes etmemek ve kısa süre içerisinde sizden istenen görsel görselin içerisinden çıkarmak. Evet yanlış duymadınız! Görsel içerisindeki görsele ulaşmanız gerekiyor. 

Bu sorunun yanıtını bilen henüz çıkmadı! Bakalım siz bulabilecek misiniz? - Resim : 1

Bu testte sizden istenen deve görselinin içinde deve sahibini bulmak. Yukarıda görmüş olduğunuz deve görselinde aynı zamanda devenin sahibi var fakat bu görselin içerisinden devenin sahibini bularak çıkaranların sayısı oldukça az. Muhteşem bir optik illüzyon testine hoş geldiniz. 

Eğer sorunun cevabını bulamadıysanız hemen deve fotoğrafını ters çevirerek odaklandığınızdan emin olun. Hala devenin sahibine ulaşamadıysanız o halde yapmanız gereken aşağıdaki görsele bakmak. 

Bu sorunun yanıtını bilen henüz çıkmadı! Bakalım siz bulabilecek misiniz? - Resim : 2

Fotoğrafı ters çevirerek odaklandığınızda devenin yalnız olmadığını ve binici arkadaşının da ona eşlik etmekte olduğunu görebilirsiniz. Çok zorlandıysanız daha fazla beyin jimnastiği gereken görsellerle uğramanız gerekiyor olabilir. 

Etiketler: test