Bu konut kredisinde kefil şartı yok! HSBC uygun koşullarda konut kredisi kullandıracak!

Konut kredilerinde yeni yıldan önce en uygun oranlar duyurulmaya devam ediyor. Çok uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için HSBC’den cazip teklifler duyuruldu!

Bu konut kredisinde kefil şartı yok! HSBC uygun koşullarda konut kredisi kullandıracak!

Konut sektöründe fahiş fiyat artışları ev sahibi olmak isteyenleri uygun konut finansmanlarına yönlendirmeye devam ediyor. Bu ihtiyaca yanıt veren bankalar ise 2022 yılının son günlerinde en uygun kredi seçeneklerini duyurmaya başladı.

HSBC’den gelen konut kredisi fırsatları kapsamında Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için uygun kredi koşulları sunulması hedefleniyor. Kefilsizi kredi kullanma avantajlarının da yer aldığı kredi kapsamında düşük faiz oranları ve uygun ödeme planları uygulanıyor.

UYGUN FAİZ VE KEFİLSİZ KONUT KREDİSİ

HSBC konut kredisi kapsamında yeni uygun koşullarını duyurdu. Kredi kampanyası kapsamında ev satın almak isteyen vatandaşların çok uygun koşullarda satın alma işlemlerini gerçekleştirmeleri sağlanmaktadır.

Uygun faiz oranları ve kefilsiz kredi kullanma avantajlarının dışında HSBC tarafından çeşitli ödeme kolaylıkları da sunuluyor. Bu sayede vatandaşların rahatlıkla hayalini kurdukları eve sahip olmaları sağlanıyor.

İŞSİZLİK TEMİNATI UYGULANABİLECEK

Bu konut kredisinde kefil şartı yok! HSBC uygun koşullarda konut kredisi kullandıracak! - Resim : 1

120 ay vadeli ve uygun faiz oranları ile konut kredisi kullandıran HSBC, isteğe bağlı olarak İşsizlik Teminatını kullanımına da olanak veriyor. İşsiz kalma durumunda kredi taksitlerinin azami 6 ay süre ile aylık 3.000 TL’ye kadar ödenmesi için de kredi borcunun güvence altına alınması sağlanıyor.

Maksimum kredi tutarı ise satın alınacak konutun birinci el veya ikinci el olmasına, enerji sınıfına ve ekspertiz değerine göre değişmektedir. 120 aya kadar vadenin uygulandığı HSBC mortgage ile ev sahibi olmak isteyenler için en uygun oranlar sunulacak.

UYGUN ÖDEME PLANLARIYLA KONUT KREDİSİ

Konut fiyatlarındaki artışın ardından uygun faiz oranları ve vadelerde konut kredisi veren HSBC, erken ödeme, ara ödeme ve otomatik ödeme kolaylıklarını da sağlayarak vatandaşların bütçelerini yormadan ödemelerin yapılmasını sağlıyor.

Konut Sigortasız Konut Kredisi Kampanyası kapsamında 100 bin TL kredi için yapılan örnek hesaplamada yüzde 2,94 faiz oranları ve aylık 120 ay vadede 3.033 TL taksit oranları belirlenmiştir.

Etiketler: hsbc, konut kredisi, faiz