Bu fiyatlar şaşkınlık yarattı! Bakan gözlerine inanamıyor! İstanbul'da villa, dükkan ve apartman dairesi kelepir fiyattan satışa sunuldu!

Artan gayrimenkul fiyatları, yeni dönemde yatırım yapmak isteyen ve kendi taşınmazına sahip olmak isteyen tüketicilerin hayallerini ertelemelerine sebep oldu. Bu durum karşısında sessizliğini bozan Yapı Kredi Bankası, İstanbul’un farklı bölgelerinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İşte Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen ihalelerin ayrıntıları…

Bu fiyatlar şaşkınlık yarattı! Bakan gözlerine inanamıyor! İstanbul'da villa, dükkan ve apartman dairesi kelepir fiyattan satışa sunuldu!

Yapı Kredi Bankası, elinde bulunan icralık villa, dükkan ve apartman dairesi için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihalelere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK VİLLA!

Yapı Kredi Bankası anlaşmalı olduğu yasal ihale platformu olan Gayrimenko aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Önümüzdeki günlerde fiyat tekliflerine açılacak olan ihale kapsamında İstanbul ilinde bulunan bir villanın satılacağını bildiren banka, ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko aracılığı ile satışa sunmuş olduğu villanın büyüklüğü 210 metrekare olarak açıklandı. Silivri ilçesinin Selimpaşa Mahallesi’nde bulunan villa için verilebilecek olan minimum fiyat teklifini 1 milyon 750 bin TL olarak duyuran banka, ihale hizmet bedelini 82 bin 600 TL olarak açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK APARTMAN DAİRESİ!

Bu fiyatlar şaşkınlık yarattı! Bakan gözlerine inanamıyor! İstanbul'da villa, dükkan ve apartman dairesi kelepir fiyattan satışa sunuldu! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko aracılığı ile düzenlemiş olduğu villa ihalesinden sonra bir de apartman dairesi için yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili apartman dairesi için düzenlenen ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko aracılığı ile satışa sunmuş olduğu apartman dairesinin büyüklüğü 82 metrekare olarak açıklandı. Eyüp ilçesinin Düğmeciler Mahallesi’nde bulunan 2+1 apartman dairesi için verilebilecek olan minimum fiyat teklifi 550 bin TL olarak duyurulurken, ihale hizmet bedeli 25 bin 960 TL olarak açıklandı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK DÜKKAN!

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko isimli yasal ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Bu kez bir dükkan için ihale düzenleyen banka, ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko aracılığı ile düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan dükkanın büyüklüğü 58 metrekare olarak bildirildi. Gaziosmanpaşa ilçesinin Sarıgöl Mahallesi’nde bulunan dükkan için düzenlenen ihale kapsamında verilebilecek olan minimum fiyat teklifi 300 bin TL, ihale hizmet bedeli ise 14 bin 160 TL olarak açıklandı.