Bu fiyatlar kaçmaz! Avansas'tan muhteşem indirim fırsatları! 1 kg Doğuş çay 1 TL!

Özellikle iş yeri ve ofis malzemeleri ile kendisinden söz ettiren Avansas, ağustos ayının gelmesi ile birlikte yepyeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Gıdadan ofis ürünlerine pek çok ürün grubunda dev indirimler yapan Avansas, yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Bu fiyatlar kaçmaz! Avansas'tan muhteşem indirim fırsatları! 1 kg Doğuş çay 1 TL!

Kaliteli ürün satışı ile dikkat çeken firmalardan birisi olan Avansas, eylül ayının başına kadar geçerliliği olan yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

AVANSAS'TAN AĞUSTOS KAMPANYASI!

Bu fiyatlar kaçmaz! Avansas'tan muhteşem indirim fırsatları! 1 kg Doğuş çay 1 TL! - Resim : 1

Online platformda geliştirmiş olduğu indirimli ürün kampanyaları ve satışa sunmuş olduğu kaliteli ürünleri ile dikkat çeken firmalardan birisi olan Avansas, ağustos ayına girilmesi ile birlikte yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Firma, söz konusu kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Avansas tarafından geliştirilmiş olan yeni kampanya, belirli tutarlarda yapılan alışveriş harcamaları karşısında bazı ürünleri indirimli fiyatlara satın alma imkanı sunmaktadır. Bu kapsamda belirlenmiş olan indirimli ürünler ve karşılarına denk gelen harcama tutarları, şu şekilde duyurulmuştur:

  • 200 TL ve üzeri harcamaya: 1 kg Doğuş çay 1 TL
  • 200 TL ve üzeri harcamaya: Avansas eco telli dosya 50’li: 1 TL
  • 500 TL ve üzeri harcamaya: Avansas eco telli delikli dosya 100’lü 1 TL
  • 200 TL ve üzeri harcamaya: General Home USB şarjlı vantilatör: 1 TL
  • 500 TL ve üzeri harcamaya: Battery Tech AA 4’lü- kalem pil ikili avantaj 1 TL
  • 500 TL ve üzeri harcamaya: Battery Tech AAA 4’lü- ince kalem pil ikili avantaj 1 TL

AVANSAS AĞUSTOS AYI KAMPANYASININ AYRINTILARI

Avansas tarafından geliştirilmiş olan yeni kampanya, stoklar ile sınırlandırılmış olan indirimli ürünlerden oluşmaktadır. Bu kapsamda olabildiğince erken alışveriş yapılması gerekmektedir. Avansas, ilgili kampanyası kapsamında indirimli ürünlerden faydalanabilmek için 1 Eylül tarihine kadar alışveriş yapılması gerektiğini belirtmiştir. Firma, online yapılacak olan alışverişler kapsamında indirimli ürünlere erişebilmek için şu adımların izlenmesi gerektiğini ifade etmiştir:

  • Avansas sitesine üye olun.
  • Listelenen kampanyalı ürünlerin arasında yer alan seçili kampanyalı bir ürünü sepete ekleyin.
  • Sepete, seçmiş olduğunu kampanyalı ürünün şartlarında belirtilmiş olan tutar kadar ürün daha ekleyin.
  • Seçili kampanyaya ait promosyon kodunu yazın.

AVANSAS AĞUSTOS AYI KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILABİLİR?

Avansas tarafından düzenlenmiş olan yeni kampanyandan yararlanmak için ek bir başvuru yapılması gerekmemektedir. Kampanyanın “ayrıntılar” kısmında belirtilmiş olan adımların izlenerek sepetlerin doldurulması, söz konusu kampanya kapsamında indirim tanımlanmış olan ürünlere erişim sağlanabilmesi için yeterlidir.

Etiketler: kampanya