Bu fiyata artık 3+1 daire satın alınırken, banka koca villayı satışa çıkardı! Türkiye İş Bankası 440 metrekarelik villayı...

Türkiye İş Bankası konut sahibi olmak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar için yeni bir duyuru yayınladı. İstanbul ilinde uygun fiyatlı villa satışı gerçekleştirileceğini belirten Türkiye İş Bankası, bu kapsamda yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. İşte Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenmiş olan icralık villa ihalesine ilişkin ayrıntılar…

Bu fiyata artık 3+1 daire satın alınırken, banka koca villayı satışa çıkardı! Türkiye İş Bankası 440 metrekarelik villayı...

İstanbul’da artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicilerin ve yatırımcıların yanlarında yer alan Türkiye İş Bankası, icralık bir villayı oldukça düşük fiyatlar karşılığında satışa çıkardığını duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İCRALIK VİLLA SATIŞI!

Türkiye İş Bankası anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformlarından Winvestate üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihale kapsamında icralık bir villayı satışa sunduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın tam hisse ile satışa sunmuş olduğu villanın İstanbul ilinin Büyükçekmece ilçesinde olduğu öğrenildi. Banka villanın 8 milyon TL’den fiyat teklifine açıldığını belirtti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI İCRALIK VİLLANIN ÖZELLİKLERİNİ PAYLAŞTI!

Bu fiyata artık 3+1 daire satın alınırken, banka koca villayı satışa çıkardı! Türkiye İş Bankası 440 metrekarelik villayı... - Resim : 1

Türkiye İş Bankası birçok ihale ilanı yayınlamış olduğu Winvestate isimli platform üzerinden düzenlemiş olduğu son villa ihalesine katılmadan önce villanın özelliklerini merak eden tüketiciler ve yatırımcılar için bilinmesi gereken ayrıntıları paylaştı.

İstanbul ilinin Büyükçekmece ilçesinde bulunan icralık villanın toplam kullanım alanı 440 metrekare olarak açıklandı. Villanın “Porthill Villalar” projesinin mensubu olduğunu belirten Türkiye İş Bankası, villanın bodrum- zemin- 1’inci kat- çatı katı bölümlerinden oluştuğunu bildirdi. 5 oda, salon, mutfak, banyo, tuvalet ve balkondan oluşan villanın, 24 metrekarelik bir havuza sahip olduğu da belirtildi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN İCRALIK VİLLA İHALESİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Bankası anlaşmalı olduğu Winvestate isimli yasal e- ihale platformu üzerinden fiyat teklifine açmış olduğu icralık villanın satış sürecine ilişkin ayrıntılı bilgileri paylaştı.

Türkiye İş Bankası 440 metrekarelik icralık villa için düzenlemiş olduğu ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların öncelikle e- ihale platformuna üye olmaları gerektiğini belirtti. Platformun üyelik başvurusunu kabul etmesinin ardından villa ihalesi için belirlenmiş olan 377 bin 600 TL’lik ihale katılım bedelinin yatırılması gerektiğini bildiren banka, sonrasında sistemin fiyat teklifi yapılmasına izin vereceğini bildirdi.