Bu burçlar birbirleri için yaratılmış. İşte birbiriyle iyi anlaşan burçlar.

Bazı burçlar çok iyi anlaşırken, bazılarıysa hiç anlaşamaz. Bazen biriyle tanışırsınız ve baştan iyi bir elektrik alamazsınız. Bazıları ile ise tanışma anında yıllardır tanışıyormuş gibi hissedersiniz. İşte birbiriyle iyi anlaşan burçlar.

Bu burçlar birbirleri için yaratılmış. İşte birbiriyle iyi anlaşan burçlar.

Burçlar, insanların karakterini doğrudan etkiler. Bazı burçlar birbiriyle çok iyi anlaşırken, bazıları da hiç anlaşamaz ve sürekli sorun yaşarlar. İşte birbirleri için yaratılmış o burçlar. 

Birbirleri için yaratılmış burçlar

  • Akrep ve Boğa

Akrep ve Boğa burçları, kendilerine has duruşları ile herkesi kıskandıracak bir aşk yaşayabilirler. Kıskanç ve inatçı yapıları ile zaman zaman sorun yaşasalar da bunları konuşarak aşabilecek karaktere sahiptirler. Uzun soluklu ve mutlu bir ilişki yaşamak için bu burçların birbirlerine şans vermeleri gerekir. 

  • Kova ve İkizler

Birbirlerine her anlamda destek olabilen bu iki burç, sahip oldukları bambaşka perspektifler ile oldukça uyumlulardır. Aralarındaki kolay rastlanmayan bağ, zaman geçtikçe artacak ve kuvvetlenecektir. İkizler ve Kova aşkı, mükemmel uyumlarıyla dilden dile dolaşacaktır. 

Yay ve Koç 

Aralarında çok yüksek bir cinsel uyum bulunan Yay ve Koç, birbirleriyle başka kimsede rastlanamayan bir bağ kurarlar. Benzer ilişki beklentilerini yalnızca birbirlerinde bulan bu iki burç, mutlu bir ilişkiye imza atacaklardır. 

Aslan ve Yay

Aslan ve Yay burçları, yaşamayı ve yaşamdan keyif almayı çok seven birer burçtur. Birbirlerini her anlamda destekleyen Yay ve Aslan, eğlenceli yapılarıyla birbirlerini çok mutlu edeceklerdir. Bu iki ateş grubu, yaşam boyu dengeli ve eğlenceli bir beraberliğe imza atacaklardır. 

Boğa ve Oğlak 

Herkesin hemfikir olduğu bir konu, Boğa ve Oğlak burçlarının karşı konulmaz çekimidir. Uyumlu ve dengeli bir ilişkiye imza atan bu burçlar, dışarıdan bile fark edilebilecek bir çekime sahiptirler. Gözlerini karşısındakinden alamayan Boğa ve Oğlak, birbirleri için ruh eşi sayılabilirler. 

Terazi ve İkizler

Dengesiz halleriyle nam salmış Terazi ve İkizler, birlikte olduklarında benzersiz bir denge kurarlar. Sanata ve estetiğe aşık bu iki burç, bu aşklarını birlikteyken tamamlarlar. Zekayı oldukça çekici bulan İkizler ve Terazi, birbirlerine çok şey katacaktır. 

Yengeç ve Balık 

Duygusal ve hassas yapılarıyla herkese "Of!" dedirten Yengeç ve Balık, birbirlerini çok iyi anlar ve ona göre hareket ederler. Bu iki su grubu burç, cinsel tatmini de içine alan mutlu ve sevgi dolu bir ilişkiye imza atacaklardır. 

Etiketler: aşk, burç