BP, kampanyayı başlattı! Bu kampanyayı kaçıran çok üzülür! Tam 160 bin TL’lik akaryakıt hediyesi verilecek! Başvuru için…

Türkiye’nin popüler benzin istasyonlarından biri olan BP Petrolleri A.Ş. şirketinden yeni bir kampanya geldi. Kampanya kapsamında 160 bin TL’lik akaryakıt hediyesi dağıtacak olan BP, şartlarını açıkladı.

BP, kampanyayı başlattı! Bu kampanyayı kaçıran çok üzülür! Tam 160 bin TL’lik akaryakıt hediyesi verilecek! Başvuru için…

Bankalar ile sık sık iş birliği yaparak, müşterilerinin daha avantajlı bir şekilde akaryakıt alışverişi yapabilmesini sağlayan BP, bu kez kendi kampanyasını düzenledi. Müşterilerini dönem dönem avantajlı kampanyalar ile buluşturan BP, 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni kampanyasının tanıtımını geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan BP, bu şartları da kamuoyu ile paylaştı.

Müşterileri için eşsiz bir fırsat sunan BP, yeni bir çekiliş kampanyasını hayata geçirdi. 1 Kasım 2022 tarihinden 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek olan çekiliş kampanyası kapsamında belirli şartları sağlayan müşterilerinin çekilişe katılarak, 160 bin TL’ye varan akaryakıt hediyesi kazanabileceğini bildiren BP, kampanya kapsamında gerçekleştirdiği ayrıntılı duyuru ile merak edilen tüm sorulara yanıt verdi.

BP’DEN YAPILAN ALIŞVERİŞLER 160 BİN TL’LİK AKARYAKIT KAZANDIRIYOR

BP, kampanyayı başlattı! Bu kampanyayı kaçıran çok üzülür! Tam 160 bin TL’lik akaryakıt hediyesi verilecek! Başvuru için… - Resim : 1

1 Kasım 2022 tarihinden 31 Aralık 2022 tarihi saat 23.59’a kadar BP’den satın alınacak olan Castrol madeni yağları ile çekilişe katılım hakkı tanıyan BP, ürünün kapak içerisinde yer alan özgün katılım şifresini ad, soyadı, adres ve cep telefon bilgileri ile birlikte çekiliş sayfasından girilerek çekilişe katılan tüm müşterilerinin kampanyadan yararlanabileceğini belirtti. Bu kapsamda 1 kişiye 10 bin TL akaryakıt hediye edecek olan BP, çekilişle; 10 kişiye 5 bin TL; 100 kişiye ise bin TL değerinde akaryakıt hediyesi vereceğini duyurdu. Hediyelerin ‘Akaryakıt Puan’ olarak BP Clup Card’a yükleneceğini açıklayan BP, puanların benzin, dizel (mazot ya da motorin) ve otogaz (LPG) alımlarında kullanılabileceğini bildirdi.

KAZANANLAR 12 OCAK’TA DUYURULACAK

Çekiliş kampanyası kapsamında hediye ettiği puanları 12 Ocak 2023 tarihi ile 24 Nisan 2023 tarihi arasında kullandırtacak olan BP, çekilişin 10 Ocak 2023 saat 10.30’da yapılacağını, kazanan talihlilerin ise 12 Ocak 2023 tarihli Takvim gazetesinde duyurulacağını bildirdi. İkramiye tesliminde şifreli kapak ve fiş ile fatura ibrazını zorunlu tutan BP, bir kişinin birden fazla ikramiye kazanamamasını şart koştu. Kazanılan hakkın devredilemeyeceğini ya da nakde çevrilmeyeceğini bildiren BP; BP Taşıtmatik, BP Filo Kart, BP İndirim Kart sistemlerini kullanan müşterilerinin kampanya kapsamı dışında olduğunu belirtti.