Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Yapı Kredi Bankası İstanbul'da iki adet arsayı satışa çıkardı! İki arsanın bedeli 1 milyon 838 bin TL!

Ülkemizin önde gelen bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için yeni bir anlaşma yaptığını ve anlaşma sonucunda da İstanbul’da bulunan bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. İşte Yapı Kredi Bankası tarafından yapılmış olan duyuruya ilişkin ayrıntılar…

Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Yapı Kredi Bankası İstanbul'da iki adet arsayı satışa çıkardı! İki arsanın bedeli 1 milyon 838 bin TL!

Yapı Kredi Bankası elinde bulunan gayrimenkuller için uygun fiyatlı ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, yeni ihalesine ve ihaleye konu olan gayrimenkulüne ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN YENİ İHALE DUYURUSU!

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya varmış olduğunu belirtti. Yeni anlaşması kapsamında icralık gayrimenkulleri fiyat tekliflerine açtığını belirten banka, son düzenlemiş olduğu İstanbul arsa ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL KAZLIÇEŞME’DE SATILIK ARSA İLANI!

Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Yapı Kredi Bankası İstanbul'da iki adet arsayı satışa çıkardı! İki arsanın bedeli 1 milyon 838 bin TL! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası anlaşmaya varmış olduğu yasal e- ihale platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini açıkladı. Söz konusu yeni ihale kapsamında icralık arsa satışı yapacağını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihale kapsamında İstanbul ilinin Zeytinburnu ilçesine bağlı olan Kazlıçeşme kentinde bulunan iki arsa için fiyat tekliflerini kabul etmeye başladığını bildirdi. İki arsanın toplam kullanım alanını 188 metrekare olarak açıklayan Yapı Kredi Bankası, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 838 bin TL, ihaleye katılmak için yatırılması gereken hizmet bedelini ise 86 bin 753 TL olarak açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN NASIL GAYRİMENKUL SATIN ALINIR?

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko isimli yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere katılabilmek için öncelikle platform üye olunması gerekmektedir. Banka, platformun resmi internet sitesi üzerinden tamamlanmış olan üyelik sürecinin ardından ilgilenilen gayrimenkul için belirlenmiş olan hizmet bedelinin yatırılmasını talep etmektedir. Söz konusu yatırım işleminin ilgili hesap numarasına tanımlanmasının ardından sistem üzerinden online olarak fiyat teklifi sunulabilmektedir.

Gayrimenko platformu ilgilenilen icralık gayrimenkuller hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler için ihale duyurularının sağ tarafında yer alan iletişim numaraları üzerinden veya form üzerinden ulaşım sağlanabileceğini belirtti.