Böyle misilleme görülmedi! Hadise dans etti, Mehmet Dinçerler deniz pozlarını paylaştı! Ortalık yangın yerine döndü!

Hızlı bir şekilde ilişkiye başlayan ve aynı hızda da nikah masasına oturan Hadise- Mehmet Dinçerler çifti, geçtiğimiz haftalarda boşandı. İkilinin sosyal medya paylaşımları şaşkınlık yarattı.

Böyle misilleme görülmedi! Hadise dans etti, Mehmet Dinçerler deniz pozlarını paylaştı! Ortalık yangın yerine döndü!

Geçtiğimiz sene ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı ilişkiyi ani bir karar ile bitiren ve hemen ertesi günü de iş insanı Mehmet Dinçerler ile bir mekanda görüntülenen şarkıcı Hadise, kendisinden beklenmeyen özel hayat adımları ile hayranlarını şaşkına çevirmişti. İlişkilerini kameralardan uzak yaşamayı tercih eden ünlü şarkıcı Hadise, Dinçerler ile yaşadığı hızlı aşk ile o dönem içerisinde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Özel hayatını gizli yaşamayı tercih eden ve kameralara daha çok işi ile ilgili konularda açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile yaşadığı ilişkiyi saklamamayı tercih etti. Kısa bir sevgililik döneminin ardından nişanlanan ünlü çift, tüm dikkatleri üzerlerine çekerlerken nisan ayında Çırağan Sarayı’nda aile içerisinde bir tören ile nikah masasına oturdu. Herkes Hadise- Mehmet Dinçerler çiftinden düğün fotoğraflarını paylaşmalarını beklerken hızlı başlayan ilişkiden hızlı bir ayrılık kararı geldi.

Bir süre önce ayrılık iddiaları ile gündeme gelen ve yan yana görüntü vermeyerek de bu iddiaları güçlendiren Hadise- Mehmet Dinçerler çifti, 30 Eylül tarihinde resmen yollarını ayırdı. Bu kararlarının nedenleri magazin gündeminde halen konuşulmaya devam edilirken eski eşlerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar dikkatlerden kaçmadı.

HADİSE’DEN DANS ŞOV!

Böyle misilleme görülmedi! Hadise dans etti, Mehmet Dinçerler deniz pozlarını paylaştı! Ortalık yangın yerine döndü! - Resim : 1

Giyim tarzı ve sahne şovları ile tüm dikkatleri üzerine çeken hatta boşanma gerekçesi olarak da Mehmet Dinçerler ve ailesinin sahne hayatına karışmaları olduğunu gösterdiği iddia edilen Hadise, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile olay oldu. Sahnede dans ettiği anların görüntülerini paylaşan Hadise’ye, ünlü şarkıcı Seda Sayan’dan “maşallah” yorumu ile destek geldi.

ZAMAN KAYBETMEDEN PAYLAŞTI!

Böyle misilleme görülmedi! Hadise dans etti, Mehmet Dinçerler deniz pozlarını paylaştı! Ortalık yangın yerine döndü! - Resim : 2

Şu sıralar yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edilen Mehmet Dinçerler, eski eşi Hadise’nin dans paylaşımının hemen ardından Instagram hesabından yeni bir paylaşım yayınladı. Denizde çekildiği pozlarını “tbt” etiketi ile paylaşan Dinçerler’in fit vücudu çok konuşulurken bir sosyal medya kullanıcısından gelen “kaybettiğine dön bir bak istedim post’u mu?” yorumu dikkatlerden kaçmadı.