Böyle gövde gösterisi görülmedi! Eski Dansöz Asena, ilk defilesini düzenledi! Ünlü mankenler yeni tasarımları sergiledi!

Senelerce sahnelerde olan ve muhteşem dans gösterileri ile milyonların gönüllerine taht kuran eski Dansöz Asena, sahibi olduğu moda evinin ilk defilesini düzenledi. İşte defileye ilişkin ayrıntılar…

Böyle gövde gösterisi görülmedi! Eski Dansöz Asena, ilk defilesini düzenledi! Ünlü mankenler yeni tasarımları sergiledi!

Uzun süre boyunca hemen hemen her medyatik davette ve gösteride dansları ile sahnede yer alan ve özellikle de ünlü Şarkıcı İbrahim Tatlıses’in programları ile izleyicilerin hafızalarına kazınan Asena, dansözlüğü bırakarak herkesi şaşırtmıştı. Halen kendi alanının en iyisi olarak gösterilen eski Oryantal Asena, “bir daha böylesi” gelmez dedirterek dans performansı sergilemese de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda sahnelere veda ettiğini açıklayan ve evlenen Asena, evlendiğini de duyurmuştu. Evlendikten hemen sonra yurtdışına taşınan ancak sosyal medya paylaşımları sayesinde halen birçok kişi tarafından yakından takip edilen Asena, dansözlüğü bıraktıktan sonra Almanya’da bir moda evi açtı. Sahibi olduğu moda evinde gelinlik tasarımı yapan Asena, geçtiğimiz günlerde ilk defilesini düzenledi. Asena’nın defilesinde onlarca ünlü manken boy gösterirken eski oryantalin konuşması esnasında gözyaşlarına hakim olamaması gündeme damga vurdu.

İLK DEFİLESİNİ DÜZENLEDİ!

Böyle gövde gösterisi görülmedi! Eski Dansöz Asena, ilk defilesini düzenledi! Ünlü mankenler yeni tasarımları sergiledi! - Resim : 1

Mesleği bırakıp evlenen sonrasında da Türkiye’den taşınan Asena, iş alanını değiştirerek Almanya’da “Ashina Haute Couture by Asena” ismini vermiş olduğu bir moda evini faaliyete geçirdi. Kurduğu gelinlik markasında kendisi de tasarım yapan Asena, geçtiğimiz günlerde özel koleksiyonunu sergilediği ilk defilesini yaptı. Türkiye’de gerçekleşmiş olan defilede Gökay Kalaycıoğlu sunuculuk yaparken Demet Şener, Özge Ulusoy, Ece Gürsel ve Gizem Özdilli gibi birçok ünlü manken podyuma çıktı.

“Almanya’da böyle etkinlikler pek olmuyor, sahnede olmayı özlemişim” ifadelerini kullanan Asena, konuşması esnasında gözyaşlarına hakim olamadı.

BABAANNESİNİ ANDI!

Böyle gövde gösterisi görülmedi! Eski Dansöz Asena, ilk defilesini düzenledi! Ünlü mankenler yeni tasarımları sergiledi! - Resim : 2

Uzun süredir terzi Edibe Şarbalkan ile bu defileye hazırlandıklarını belirten Asena, “o olmasaydı başaramazdım” ifadelerini kullanarak Şarbalkan’a herkesin huzurunda teşekkür etti. Ayrıca Asena, Şarbalkan’ın ellerini de öperek saygısını gösterdi.

Konuşmasını babaannesini anarak son veren Asena, moda sektörüne girmiş olmasında babaannesinin büyük bir katkısı olduğunu ifade etti. Eski dansözün defilesi, oldukça beğenildi.

Etiketler: dansöz, asena, defile