Böyle Fiyat Görülmedi! Denizbank, İstanbul'da Tripleks Daireyi 629 bin TL'den Satışa Çıkardı!

Ülkemizin en önemli bankalarından birisi olan Denizbank, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatları karşısında mağdur olan tüketicilere müjdesini verdi. Üç yeni satılık konut ilanı yayınlayan Denizbank, gayrimenkuller için belirlediği fiyatlar ile şaşkınlık yarattı. İşte Denizbank’ın gayrimenkul ilanlarına ilişkin ayrıntılar…

Böyle Fiyat Görülmedi! Denizbank, İstanbul'da Tripleks Daireyi 629 bin TL'den Satışa Çıkardı!

Denizbank, yeni dönemde giderek artan enflasyona ve yukarı yönlü hareketleri devam eden ekonomi piyasalarından ötürü fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkullere savaş açtı. Tüketicinin mağduriyetini gidermek isteyen banka, 3 farklı şehirde uygun fiyatlı satılık konut ilanı yayınladı.

Denizbank’tan Satılık Tripleks Daire!

Denizbank, artan gayrimenkul fiyatlarına bağlı olarak yeni dönemde ev satın alma hayallerini ertelemek zorunda kalan vatandaşlara, müjdesini verdi. Özellikle İstanbul’da ayyuka çıkan konut fiyatlarına karşın mağduriyet yaşayan tüketicileri sevindiren satılık ilanının ayrıntıları belli oldu.

Denizbank’ın anlaşmalı olduğu e-ihale sitesi Gayrimenko aracılığı ile yayınlanmış olan satılık gayrimenkul ilanına göre satılık dairenin İstanbul ilinin Kağıthane ilçesinin Harmantepe Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Brüt 90 metrekare büyüklüğünde olan dairenin birinci ve ikinci bodrum kat ile bağlı olduğu ve tripleks olarak geçtiği bildirildi. Kat irtifakı olan daire için açılan ihalenin başlangıç fiyatı 629 bin TL olarak belirlenmişken, Gayrimenko’nun ihale karşılığında istediği hizmet bedeli 29 bin 688 TL 80 kuruş olarak kaydedildi.

Denizbank’tan Denizli’de Arazili Satılık Daire!

Böyle Fiyat Görülmedi! Denizbank, İstanbul'da Tripleks Daireyi 629 bin TL'den Satışa Çıkardı! - Resim : 1

Denizbank’ın Gayrimenko aracılığı ile satışa sunduğu ikinci konutun, Denizli ilinin Çivril ilçesinin Savran bölgesinde olduğu öğrenildi. Arazili olarak satışa sunulan konutun büyüklüğü 161 metrekare olarak duyurulurken, arazinin büyüklüğü 1028 metrekare olarak bildirildi.

Denizbank’ın 4 katlı binanın zemin katında olan daire için başlatmış olduğu ihalenin başlangıç fiyatı 715 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenko ise sunacağı hizmet karşısında talep ettiği tutarı 33 bin 748 TL olarak bildirdi.

Denizbank’tan Konya’da Satılık Mesken!

Denizbank’ın Gayrimenko aracılığı ile satışa sunmuş olduğu üçüncü konutun Konya’nın Beyşehir ilçesinin Hamidiye Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. 6 katlı bir binanın zemin katında olan konutun büyüklüğü 55 metrekare olarak bildirilirken, banka ihale başlangıç bedelini 240 bin TL olarak duyurdu. Gayrimenko tarafından bildirilen hizmet bedeli ise 11 bin 328 TL olarak kayda geçti.