Bordo Mavili Fırtına’da Trezeguet Rüzgarı Esmeye Başladı!

Ülkemizde daha önce Kasımpaşa ve Başakşehir formaları da giymiş olan, Trabzonspor’un yeni transferi Trezeguet ilk antrenmanında tam not almayı başardı. Trabzonspor ile ilk idmanına çıkan Mısırlı futbolcu, antrenmanda çift kale maçta dikkat çeken bir performans ortaya koydu.

Bordo Mavili Fırtına’da Trezeguet Rüzgarı Esmeye Başladı!

Son şampiyon Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi öncesi nasıl transfer hamlelerinde bulunacağı merak ediliyordu ve Trabzonspor’da yapılanma başladı. Kadroda değişikliklerin başladığı Trabzonspor’da vize işlemlerindeki sorunların çözülmesinden sonra Mısırlı futbolcu Trezeguet ilk antrenmanına çıktı. Vize sorunları çözülür çözülmez sabah erken saatlerde Slovenya’ya giderek kampa katılan Trezeguet, Trabzonspor taraftarlarını da heyecanlandırdı.

Teknik direktör Abdullah Avcı’yla ve yeni takım arkadaşlarıyla sohbet eden Mısırlı yıldız futbolcu Trezeguet, daha sonra takımla ilk idmanını gerçekleştirdi. Trezeguet antrenman sırasında özellikle de çift kale maç esnasında fiziksel olarak oldukça iyi bir görüntü ortaya koydu. Abdullah Avcı’nın yeni transfer Trezeguet’yi serbest olarak oynatması da dikkatlerden kaçmadı.

Diğer Transferler de Kampta Yer Aldı

Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran Trezeguet ilk antrenmanında, özellikle çift kale maç sırasında fiziksel olarak dikkat çekerken, Bordo Mavili ekibin diğer transferleri de kampa katıldı. Trezeguet ile birlikte ekibe katılan Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Jens Stryger Larsen ve Jean Evrard Kouassi ile birlikte diğer yandan Manolis Siopis ve Anastasios Bakasates da kampta yer aldı. Yeni transferler ile Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir yerde durmak isteyen Trabzonspor, Slovenya kampında çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Denswill Takımla Tam Çalışmalara Başlayacak

Bordo Mavili Fırtına’da Trezeguet Rüzgarı Esmeye Başladı! - Resim : 1

Öte yandan Bordu Mavi Fırtına’da 27 Haziran tarihinde yeni sezon çalışmalarına dahil olamayan ve tedavisi süren Denswil de takımla birlikte antrenmanlara başladı. Hazırlık sürecinde takımdan ayrı olarak kondisyon salonunda fiziksel çalışmaları sürdüren Hollandalı futbolcu Denswil, takımla birlikte çıktığı antrenmanda ayrı olarak düz koşu yaptı. Sağ ayak arka adalesinde sakatlığı olan Denswil’in önümüzdeki bir hafta içinde takımla birlikte idmanlara dahil olması bekleniyor.

Trezeguet Kimdir?

Bordo Mavili taraftarları heyecanlandıran ve Slovenya kampına dahil olan Mahmud Ahmed İbrahim Hasan ya da bilinen ismi ile Trezeguet, 2012 yılında başladığı profesyonel kariyerinde El-Ehli, Anderlecht, Mouscron, Kasımpaşa ve Aston Villa takımlarında forma giydi. Ünlü futbolcu daha sonra 2021-22 sezonun devre arasında Başakşehir’e kiralandı. Trezeguet Temmuz başında Trabzonspor ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Etiketler: trabzonspor, trezeguet