Birce Akalay’dan rol arkadaşı İbrahim Çelikkol için olay sözler! “Onunla her zaman…”

Son olarak Netflix platformunda izleyici karşısına çıkan Kuş Uçuşu dizisinde ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren başarılı ve güzel oyuncu Birce Akalay, şimdilerde İbrahim Çelikkol ile olan paylaşımlarıyla gündemi sallamaya devam ediyor.

Birce Akalay’dan rol arkadaşı İbrahim Çelikkol için olay sözler! “Onunla her zaman…”

Son dönemlerde, yer aldığı projelerde ortaya koyduğu başarılı performanslarla adından söz ettirmeyi başaran 38 yaşındaki başarılı ve güzel oyuncu Birce Akalay, Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizilerinde ortaya koyduğu performanslarla gündemi salladı. Güzelliği ile sık sık gündeme gelen Birce Akalay, şimdilerde başarılı ve yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol ile olan paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Uzun süredir yakın dostlukları olduğu bilinen ikili, kendilerini yakından takip eden hayranlarını mutlu eden bir paylaşımla sosyal medyada gündeme geldi. İkiliden gelen paylaşımlar, aralarındaki dostluğun samimiyetini de bir kez daha gözler önüne serdi.

“O Beni Aldı ve Tatile Götürdü”

Daha önce Siyah Beyaz Aşk dizisinde birlikte rol almış olan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ikilisi, magazin gündemine de yansıyan tatil pozlarıyla gündemi salladı. Siyah Beyaz Aşk dizisinden sonra Netflix yapımı Kuş Uçuşu dizisinde de başrolleri paylaşan ikilinin dostluğu uzun süredir biliniyor ve iki samimi arkadaşın tatil pozları da ikilinin hayranlarını mutlu etti. Tatil sonrası tekrar İstanbul’a dönen Birce Akalay, güzel bir tatil geçirdiğini dile getirdi. İbrahim Çelikkol ile tatil dönüşü pozlarını paylaşan Akalay “İbrahim yanıma gelmedi, o beni aldı ve tatile götürdü” dedi.

“Onunla Her Zaman Hayat Macera…”

Birce Akalay’dan rol arkadaşı İbrahim Çelikkol için olay sözler! “Onunla her zaman…” - Resim : 1

Tatil dönüşü üstü açık araba içerisinden “Road Trippin” notuyla dönüş pozlarını paylaşan ikilinin yol pozu sosyal medyada gündeme oturdu. Tatil dönüşü açıklamalarda bulunan Birce Akalay, rol arkadaşıyla güzel bir dinlenme süreci geçirdiklerini, ardından annesini gördükten sonra da yeniden İstanbul’a döndüğünü ifade etti. Arkadaşı İbrahim Çelikkol hakkında konuşan Birce Akalay’ın “Onunla her zaman hayat macera, İbo öyle…” sözleri de dikkatleri çekti.

Dostlukları İşlerine Yansıyor

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ikilisinin birlikte tatil yapması bir süredir magazin gündeminde konuşuluyordu. İkilinin geçmişten bu yana devam eden arkadaşlıkları, bulundukları projelere de performans anlamında katkı sağlıyor. Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonu merakla beklenirken, Akalay ve Çelikkol’un da yeniden sete çıkması bekleniyor.