Birbirlerini övmelere doyamadılar! Yeniden doğmuş gibi görünen Büşra Pekin hakkında konuşan isim ise Gonca Vuslateri oldu!

Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli eğlence programı ile popüler hale gelen ünlü oyuncu Büşra Pekin’in değişimine ilişkin yorum, ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nden geldi.

Birbirlerini övmelere doyamadılar! Yeniden doğmuş gibi görünen Büşra Pekin hakkında konuşan isim ise Gonca Vuslateri oldu!

Türkiye’nin en çok izlenen eğlence programlarından biri olan Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli yapımın ilk kuşak tiyatrocuları seneler öncesinde Kanal D ekranlarından seyirci karşısına çıkmıştı. Şimdilerde Star TV ekranlarından yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 isimli eğlence programının ilki olarak seyirci ile buluşan yapımda ünlenen isimlerden biri de Büşra Pekin oldu. Pek çok projede yer alan ve almaya devam eden Büşra Pekin, şimdilerde değişimi ile adından söz ettirmeye başladı.

2019 yılında hayatını kaybeden şarkıcı Dilber Ay’ın hayat hikayesinin anlatıldığı ‘Dilberay’ isimli filmde rol alabilmek için 9 kilo alan Büşra Pekin, filmden hemen sonra 15 kilo verdi. Yeniden fit görüntüsüne kavuşan ve eski kilolu hallerine veda eden Büşra Pekin’in yüzünde ve gözündeki değişimler de dikkat çekmeye başlayınca estetik iddiaları gündemlerden düşmez hale geldi Estetik iddialarına son noktayı koyan isim ise, Büşra Pekin’in yakın arkadaşı olduğu öğrenilen ünlü oyuncu Gonca Vuslateri oldu.

GONCA VUSLATERİ, BÜŞRA PEKİN’İ ÖVMELERE DOYAMADI

Birbirlerini övmelere doyamadılar! Yeniden doğmuş gibi görünen Büşra Pekin hakkında konuşan isim ise Gonca Vuslateri oldu! - Resim : 1

Bir markanın verdiği partide boy gösteren Gonca Vuslateri, partinin yapıldığı mekana meslektaşı Büşra Pekin ile birlikte geldi. Objektiflere de birlikte poz veren ikili, birbirlerini övgülere boğdu. Büşra Pekin’in değişiminin sorulması üzerine arkadaşını savunan Gonca Vuslateri, “Taş gibi kadın. Uğraşmayın vallahi” dedikten sonra kahkaha atarken; kendisindeki değişimden de bahsetti. Kaş yaptırdığını kameralara itiraf eden Gonca Vuslateri, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Şöyle bir Mehmet Erdem'i andırdığım yüz ifadem ile kaşımı gördünüz mü? Hafif bir şişti. Kaş yaptırdım şuraya sonra hafif bir şişti. Gerçeğini söylüyorum beğenmiyorsunuz, onu yapıyoruz gerdin güttün diyorsun ne diyeyim ben size.”

BÜŞRA PEKİN, BU YIL PEK ÇOK PROJEDE YER ALDI

Geceye Gonca Vuslateri ile gelen Büşra Pekin de yeni projelerine ilişkin gelen sorulara yanıt verdi. Gülse Birsel imzalı Yılbaşı isimli filmde rol alan Büşra Pekin, filmin 30 Aralık’ta Disney+ izleyicisi ile buluşacağını hatırlattı. Buna ek olarak O Ses Türkiye Yılbaşı programında sahne alacak isimlerden biri olan Büşra Pekin, gülerek; “Evet, O Ses'e katılıyorum. Bu yılbaşında bol bol ekranlarda olacağım. Gülse Birsel ile de bir film çektik biliyorsunuz. O da 30'unda yayında. Bu sene bol bol yılın son günlerinde beni göreceksiniz” dedi.

Öte yandan son zamanlara değişimi ile sosyal medya kullanıcılarının dilinden düşürmediği Büşra Pekin’in estetikler için harcadığı paranın aşağı yukarı 315 bin TL olduğu öne sürülmüş ve tüm sosyal medya platformlarında bu rakam tartışılmaya başlanmıştı. Bu kez estetik iddialarını yanıtsız bırakan Büşra Pekin, geçtiğimiz günlerde bahsedildiği gibi çok bir estetik yaptırmadığını değişimin bir fil projesi için yüzüne uygulanan Hollywood tekniği makyajından kaynaklandığını bildirmişti.