Bir yıllık takvim için hazırlık başladı: Survivor 2023 kadrosu herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor!

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında düzenlenen final programı ile 6 aylık sezonu noktalayan Survivor yarışması, hiç ara vermeden yeni sezon için çalışmalara başladı. Survivor 2023 kadrosu için şimdiden anlaşmalar yapılmaya başlandığı iddia edildi. İşte Survivor 2023 için yapılan açıklamalara ilişkin ayrıntılar…

Bir yıllık takvim için hazırlık başladı: Survivor 2023 kadrosu herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor!

İlk olarak 17 yıl önce Star TV ekranları aracılığı ile izleyicinin karşısına çıkan ve sonrasında da Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte yeni kanalına transfer olan Survivor yarışması, bu zamana kadar ekran önü macerası bu kadar uzun soluklu olan nadir yarışmalardan birisi olmayı başardı. Özellikle yayınlandığı her sezonunda reyting listesinin en üst sırasında yer almayı başarması ile dikkat çeken yarışma programı, bu sene de 15 Ocak tarihli ilk bölümü ile yeni sezonuna başladı.

Ocak ayında Dominik’te başlayan 2022 Survivor sezonu, geçmiş sezonlarda yarışan yarışmacıların bir araya getirildiği All Star konsepti ile izleyicilerin evlerine konuk oldu. Aralarında şampiyonların da bulunduğu All Star konsepti, 30 Haziran tarihinde İstanbul Tersane’de düzenlenen canlı yayın programı ile sezonu sonlandırdı.

Henüz 2022 sezonunun şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı’na ve Acun Medya ekibinin yarışmanın sonucuna etki ettiğine dair yapılan tartışmalar soğumamışken, yarışmanın 2023 sezonu için çalışmalara başladığı öğrenildi. 2023 sezonu öncesinde yarışmanın konseptinde değişikliğe gidileceğini belirten Acun Ilıcalı, yeni iddiaların gündeme gelmesine yol açtı. Kulislerden gelen bilgilere göre Survivor 2023 için bazı isimler ile anlaşıldığı iddia edildi.

Survivor 2023 Çalışmaları Başladı!

30 Haziran tarihinde düzenlenen final gecesi ile bu seneyi noktalayan Survivor yarışması, ara vermeden 2023 sezonu için çalışmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde katılığı programda 2023 kadrosu için çalışmaların başladığını söyleyen Acun Ilıcalı, konsept değişikliğine gidileceğini açıkladı.

Yeni Konseptte Gönüllüler Sabit!

Bir yıllık takvim için hazırlık başladı: Survivor 2023 kadrosu herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor! - Resim : 1

Yeni konsepte ilişkin bazı ipuçları veren Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımının varlığını koruyacağını ancak karşısına bir Ünlüler takımının getirilmeyeceğini, yeni sezonda konsept değişikliğine gidileceğini belirtti.

2023 Kadrosu Şekillenmeye Başladı!

Kulislerden gelen bilgilere göre Survivor 2023 için eski yarışmacıların kardeşleri ve bazı ünlü fenomenler ile anlaşmaya varılacak.

Etiketler: survivor