Bir süredir televizyon seyircisini meraklandırıyordu! Kaan Yıldırım ile Özge Gürel’in dizisi Sipahi bu akşam Show TV’de başlıyor!

Sezonun reyting yarışına bugün itibariyle dahil olacak olan Sipahi isimli dizi, seyirci karşısına çıkak için geri sayıma başladı. Kaan Yıldırım ile Özge Gürel’in başrollerini paylaştığı dizinin konusu şimdiden beğenildi.

Bir süredir televizyon seyircisini meraklandırıyordu! Kaan Yıldırım ile Özge Gürel’in dizisi Sipahi bu akşam Show TV’de başlıyor!

Bu sene pek çok iddialı yapımın yarışmaya başladığı reytinglerde pek çok yapım beklenilen ilgiyi göremeyerek, ekranlardan ayrılmaya başlamışken; pek çok yapım da henüz seyirci karşısına çıkmak için hazırlıklarını sürdürmeye başladı. O yapımlardan biri olan Sipahi, geçtiğimiz günlerde tanıtım fragmanlarını yayınlamış ve televizyon seyircisinin gündemine oturmuştu. Şimdilerde ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Sipahi dizisinin, konusu ve oyuncu kadrosu netlik kazandı.

Başrollerinde ünlü oyuncular Kaan Yıldırım ile Özge Gürel’in yanı sıra ünlü oyuncu Kerem Alışık’ın da yer aldığı Sipahi dizisinin ilk bölümü için fragman geldi. Bu akşam seyirci karşısına çıkacak olan Sipahi dizisinin konusundan oyuncu kadrosuna pek çok detayı merak ediliyorken; televizyon seyircisinin konuya ilişki merakını giderecek olan detaylar yavaş yavaş öğrenilmeye başlandı.

SİPAHİ, BİR KAHRAMANLIK HİKAYESİ ÇIKTI

Bir süredir televizyon seyircisini meraklandırıyordu! Kaan Yıldırım ile Özge Gürel’in dizisi Sipahi bu akşam Show TV’de başlıyor! - Resim : 1

CNP Film imzası ile Mehmet Canpolat ile Sadi Canpolat’ın yapımcılığında Show TV ekranlarındaki yerini almak için geri sayıma geçmiş olan Sipahi dizisinin hikayesinin bir kahramanlık öyküsü olduğu öğrenildi. Merak ile beklenilen Sipahi dizisinin konusuna ilişkin Show TV şu ifadeleri kullandı:

“Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği ‘Manager’ yapılanması, Türkiye için açık tehdit haline gelmiştir. Türkiye’de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri gerçekleşmektedir. Türk ekonomisi; çeşitli sınavlardan geçmekte, metaverse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri üzerinden ülkenin en hassas noktaları siber saldırılara uğramaktadır. Bu karmaşık ve komplike düşman, ülke içindeki çok çeşitli grupları da aktif olarak kullanmaktadır. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Sipahileri, bu tehlikeyi fark eder ve süratle reaksiyon gösterir.”

SİPAHİ’NİN KADROSUNDA ÖZLENEN İSİMLER BİR ARAYA GELDİ

Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği 'Sipahi’nin güçlü oyuncu kadrosunda ekranların özlenmiş isimleri bir araya geldi. Başrollerini Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Sipahi dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler de oldukça incelikli seçildi.

Pek çok beğenilen ismi bir araya getirmiş olan Sipahi dizisinin oyuncu kadrosunda; Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam İnan, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci ve Selçuk Borak gibi başarılı isimlerin de yer aldığı öğrenildi. Öte yandan Sipahi, bu akşam saat 20.00’da Show TV’de başlıyor.