Bir kamu bankası daha duyurdu! Ev alacaklar için en uygun oran! Sadece yüzde 1,29 faiz uygulanacak!

Ev sahibi olmak isteyenlere kamu bankalarından en cazip oranlar duyuruldu. Vakıfbank sadece yüzde 1,29 faizle kredi sağlayacak. İşte en uygun konut kredisi fırsatı…

Bir kamu bankası daha duyurdu! Ev alacaklar için en uygun oran! Sadece yüzde 1,29 faiz uygulanacak!

Konut sektöründe son yılların en yüksek fiyatlarının görülmeye başlamasıyla finansman ihtiyacı da her geçen gün arıyor. Türkiye’de artan fiyatlar nedeniyle durma noktasına gelen konut sektörünün de hareketlendirilmesine yönelik çeşitli banka kredileri ise ilgi görmeye devam ediyor.

Konut piyasalarının canlandırılmasına yönelik geçtiğimiz aylarda hükümet tarafından duyurulan konut finansman paketlerine yönelik de yoğun bir ilgi görülmüştü. Önde gelen kamu bankalarında Vakıfbank ise SarıPanjur Konut Kredisi ile yepyeni cazip oranları duyurdu.

UYGUN FAİZLİ KONUT KREDİSİ FIRSATI!

Vakıfbank’tan en uygun faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleriyle vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olmaları destekleniyor. Üstelik vatandaşlar Vakıfbank üzerinden bütçelerine uygun ödeme seçeneklerinden de yararlanarak kredi taksit ödemelerini belirleyebilecekler.

Yeni konut alımları için geçerli kredide ayrıca kredili hayat sigortası zorunluluğu da bulunmaktadır. En düşük oranlarla konut kredisini kullanarak aylık ufak taksitlerle ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir alan yaratılması hedeflenmektedir. Kullanılacak kredi miktarına göre faiz oranları da değişmektedir.

SARIPANJUR KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Bir kamu bankası daha duyurdu! Ev alacaklar için en uygun oran! Sadece yüzde 1,29 faiz uygulanacak! - Resim : 1

Vakıfbank’ın avantajlı konut kredisi kampanyası olan SarıPanjur Konut Kredisi, uygun geri ödeme seçenekleri ve uygun faiz oranları sayesinde vatandaşların ev sahibi olmalarına destek sunuyor. Kredi kapsamında 10.000 TL ile 1 milyon TL arasında uygulanacak faiz oranları yüzde 1,29 olarak belirlendi. 1 milyon TL ve 1 milyon 500 bin TL arasında kredilerde ise yüzde 1.34 faiz oranları geçerli olacak.

SMS İLE KREDİ BAŞVURU YAPILABİLECEK!

Uygun faizli ve 120 aya varan vade seçenekleriyle kullanılabilecek konut kredisinden ister eşit taksitli ister eşit anapara ödemeli ister artan ve azalan taksitli olarak alternatif ödeme planlarıyla yararlanılabilecek. Yeni konut alımlarında geçerli kampanya kapsamında SMS ile başvuru da alınıyor. Aralarında birere boşluk bırakarak KONUT. TCKN, Aylık Gelir yazılarak 5724’e SMS gönderilmesi yeterli olacak.