Bir Derdim Var dizisindeki Savaş kimdir? Bir Derdim Var Savaş'ı kim oynuyor, gerçek adı ne?

Engin Hepileri, Bir Derdim Var dizisindeki Savaş karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Peki Engin Hepileri kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Engin Hepileri’nin hayat hikayesi…

Bir Derdim Var dizisindeki Savaş kimdir? Bir Derdim Var Savaş'ı kim oynuyor, gerçek adı ne?

Engin Hepileri, 3 Mart 1978 tarihinde İstanbul’da doğdu. Liseyi Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde tamamlayan oyuncu, tiyatroyla da bu yıllarda tanıştı. Lise eğitimini aldığı dönemde Devlet Tiyatroları’nın dört oyununda yer aldı. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı. 1998 yılında ise “Anlat Şehrazat” müzikalinde ve Tiyatro Fora’da “Ölümsüzler” oyununda rol aldı. 2002 yılında aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini oyunculuk eğitimi üzerine yapmaya başladı ve 2005 yılında mezun oldu.

Engin Hepileri’nin dizi ve sinema kariyeri

Engin Hepileri, 1998 yılından beri Kent Oyuncuları’nda çalışmaktadır. 2008 yılında Israel Horowitz’in “Kuyruk” adlı oyununu yöneterek yönetmenliğe de başlamış oldu. 2011-2012 yıllarında TRT Okul Kanalında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan kültür-sanat programında sunuculuk görevini yaptı. Akademi Kenter’de de eğitimci olarak çalışan ünlü oyuncu, seslendirme de yapmaktadır.

Engin Hepileri, televizyon ekranlarında da birçok dizi ve filmde rol aldı. İlk olarak 2000 yılında “Yılan Hikayesi” dizisinde oynayan Hepileri, daha sonra “Kurşun Yarası”, “Kurtlar Vadisi”, “Bir İstanbul Masalı”, “Kara Yılan”, “Kavak Yelleri”, “Küçük Kadınlar”, “Küçük Sırlar”, “Muhteşem Yüzyıl”, “Güneşi Beklerken”, “Kaçak Gelinler”, “Hayat Şarkısı”, “Kızlarım İçin”, “Kardeş Çocukları”, “Kuzgun”, “Kuruluş Osman” gibi dizilerde rol aldı. Sinema filmlerinde de “Kurtlar Vadisi Irak”, “Aşk Tutulması”, “Romantik Komedi”, “Romantik Komedi 2”, “Kolpaçino 3. Devre”, “Dedemin Fişi”, “Kolonya Cumhuriyeti”, “Hedefim Sensin” gibi yapımlarda oynadı.

Engin Hepileri’nin özel hayatı

Engin Hepileri, 2010 yılında evlendiği Ayşe Topçu’dan 2014 yılında boşandı. 2015 yılında kendisi gibi oyuncu Beyza Şekerci ile evlenen Engin Hepileri’nin bu evlilikten Arya Yıldız adında bir kızı bulunmaktadır.

Engin Hepileri’nin sosyal medya hesapları
Engin Hepileri, sosyal medyada da aktif bir şekilde paylaşımlar yapmaktadır. Instagram’da 1.1 milyon, Twitter’da 139 bin takipçisi bulunan oyuncu, hayatından kesitler, set anıları, projeleri ve mesajlarıyla takipçileriyle iletişim kurmaktadır. Engin Hepileri’nin sosyal medya hesaplarının linkleri şöyledir: