“Bir daha asla evlenmem” diyen Selin Ciğerci, yeni sevgilisi ile görüntülendi Cep telefonunu yakın takibe aldı!

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez evlendiği eski futbolcu Gökhan Çıra’dan tek celsede boşanan Selin Ciğerci, yeni sevgilisinin telefonuna attığı bakışlar ile sosyal medyayı salladı. İşte ayrıntılar…

“Bir daha asla evlenmem” diyen Selin Ciğerci, yeni sevgilisi ile görüntülendi Cep telefonunu yakın takibe aldı!

Seneler önce sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile ünlenen ve uzun yıllar boyunca cinsel kimliği sebebi ile birçok kişinin eleştiri oklarının hedefinde yer alan Selin Ciğerci, şimdilerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam ediyor. Sosyal medya fenomenliğinden iş insanlığına doğru sağlam bir geçiş yapan ve sahip olduğu kozmetik firmasının yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinde bulunan güzellik salonları ile dikkat çeken Ciğerci, aşk hayatı ile de dikkat çekiyor.

Cinsel yönelimi sebebi ile uzun süre boyunca ailesi ile küs kalan ve o günlerinin en büyük destekçisinin Gökhan Çıra olduğunu belirten Selin Ciğerci, bir süre önce ailesi ile arasını düzeltmiş ve büyük aşkı Gökhan Çıra ile görkemli bir düğün töreni eşliğinde dünya evine girmişti. Dışarıdan bakıldığı zaman her şeyin yolunda olduğunun sinyallerini veren ve Çıra’ya olan aşkını her fırsatta dile getiren Ciğerci, geçtiğimiz yıl sürpriz bir karar ile Çıra’dan boşandı. Boşanmasına ilişkin pek açıklama yapmamayı tercih eden ancak kulislerden gelen bilgilere ve daha sonrasında da Çıra’nın yapmış olduğu açıklamaya göre evliliğini ihanet yüzünden sonlandıran Ciğerci, sene başında eski eşine ikinci bir şans daha verdi.

Aylar önce ikinci kez nikah masasına oturan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, yaz aylarında tekrar boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Evliliği yürütemediklerini ifade eden ünlü çift, eylül ayında tek celsede boşandı.

Çıra ile boşanmasının ardından “bir daha asla evlenmem” açıklamasında bulunan ve bekar hayatında mutlu olduğunu belirten Ciğerci, geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtı. İlişkisini saklamayan Ciğerci’nin yeni görüntüleri ise olay oldu.

YENİ AŞKI İLE POZ VERDİ!

“Bir daha asla evlenmem” diyen Selin Ciğerci, yeni sevgilisi ile görüntülendi Cep telefonunu yakın takibe aldı! - Resim : 1

Spor eğitmeni olduğu söylenen Asil Cengiz ile yeni bir aşka yelken açan Selin Ciğerci, bu aşkı yalanlamadı. Gecelerde Cengiz ile görüntülenen Ciğerci’nin, keyifli halleri dikkat çekti.

O VİDEO OLAY OLDU!

Geçtiğimiz gece sevgilisi ile bir mekanda eğlenen Selin Ciğerci, sevgilisi kendi cep telefonu ile ilgilenirken çaktırmadan telefonun ekranını takip etti. Ciğerci’nin mekanda oturan bir başka müşteri tarafından çekilen görüntüleri, sosyal medyada olay oldu.