Bir ayın rekor yükselişi altından geldi! 5 Ekim 2022 altın fiyatları

Vatandaşın yakından takip ettiği altın fiyatlarında son bir ayın rekor yükselişi yaşandı. Altın fiyatlarının yükselmesinin ardından vatandaşlar 5 Kasım 2022 altın fiyatlarını merak etmeye başladı.

Bir ayın rekor yükselişi altından geldi!  5 Ekim 2022 altın fiyatları

Vatandaşın yakından takip ettiği altın fiyatlarında son bir ayın rekor yükselişi yaşandı. Altın fiyatlarının yükselmesinin ardından vatandaşlar 5 Kasım 2022 altın fiyatlarını merak etmeye başladı. Peki 5 ekim 2022 çeyrek, gram, Cumhuriyet altını ne kadar?

Altın fiyatındaki dalgalanmalar özellikle de yatırımcıları yakından ilgilendirmeye devam ederken vatandaşlar da sürekli olarak altın fiyatları tahminlerini incelemeye devam ediyor. Altın fiyatları son dönemde en düşük fiyatına yükselirken bu ay rekor seviyeye ulaştı. Gram ve çeyrek altında yükseliş başladı.

5 KASIM 2022 ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Dolar düşüşe geçerken gram ve çeyrek altındaki yükseliş ilgi çekti. Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar yakından takip edilirken özellikle de yatırım amaçlı altın alan vatandaşlar uzmanlardan gelen tahminleri yakından takip etti. Haftanın son gününde hareketli geçen piyasanın ardından vatandaşlar 'güncel altın fiyatları'nı merak etmeye başladı. 

ONS ALTIN NE KADAR?

Altın ons fiyatında geçtiğimiz gün sabah fiyatlar yükselmeye başlarken Sabah 1628 dolar seviyesinde seyretti. Akşam saatlerinde ise hızlı şekilde yükseliş başladı ve ons altın 1681 dolar seviyesini gördü. 

GRAM ALTIN NE KADAR?

ONS altının ardından gram altının fiyatında da yükseliş başladı. Son hareketlenmeler neticesinde 1 gram altın gündüz saatlerinde 975 lira olurken akşam saatlerinde 1003 lira seviyesine kadar çıktı. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın grafiğine bakıldığında çeyrek altın son 1 ayın en yüksek seviyesine tırmandı.  1 çeyrek altın 1641 TL seviyesine taşındı.

Amerikan Merkez Bankası açıklamasının ardından biraz yükselişe geçen altın güçlü tarım dışı istihdam verilerinin ardından daha da yükselişe geçti. 

Altın fiyatlarındaki güncel verileri takip etmek için medyahaber.com haber sitemizi takipte kalmayı unutmayınız. 

Etiketler: altın