Beşiktaş'tan 52 milyon euro değerinde yeni bir atak geldi.. Efsane ismi takım arkadaşı ikna etti.

Transfer sezonunun ortasında Beşiktaş, Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Şimdi ise Hollanda'ya yönelen Kartal, 52 milyon euroluk bir orta saha oyuncusu için adım attı.

Beşiktaş'tan 52 milyon euro değerinde yeni bir atak geldi.. Efsane ismi takım arkadaşı ikna etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Dinamo Kiev'i 2-3 yenerek ikinci maç öncesinde önemli bir avantaj elde eden Beşiktaş, transfer konularında yoğun bir süreç yaşıyor. Orta saha bölgesine tecrübeli bir oyuncu katmanın planlarını yapan Beşiktaş, bu doğrultuda 52 milyon euroluk bir süper yıldız için adım atmayı düşünüyor.

Trendyol Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında Pendikspor ile berabere kalan UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında ise deplasmanda Dinamo Kiev'i 2-3 mağlup eden Beşiktaş, gözünü Hollanda'ya dikti.

 

 

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, 52 milyon euroluk dünya yıldızını kadroya katmak için kolları sıvadı.

Sözcü'den Doğan Gündoğdu'nun haberine göre; Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, transfer listesine yeni bir yıldızı ekledi.

Kartal, Hollanda devi Ajax'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Davy Klassen için görüşmelere başladı. 30 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlı ekip, bu transferde golcü futbolcusu Cenk Tosun'dan yardım istedi. Tecrübeli orta saha oyuncusu ile Everton'da takım arkadaşlığı yapan milli golcünün, yıldız orta saha ile temasa geçtiği ve Beşiktaş hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

Beşiktaş'tan 52 milyon euro değerinde yeni bir atak geldi.. Efsane ismi takım arkadaşı ikna etti. - Resim : 2

Ajax'ın tecrübeli orta saha oyuncusu ile yolları ayırmak istediği kaydedilirken taraflar arasındaki fesih görüşmelerinin devam ettiği bildirildi. Klaassen'in kısa süre içerisinde Hollanda ekibinden ayrılması bekleniyor.

Beşiktaş'ın tecrübeli orta saha oyuncusuna yıllık 2.8 milyon euro maaş teklif ettiği kaydedildi. Geçen sezon 46 maçta görev alan orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 10 gol 3 asistlik performans sundu. Yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplam 52 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

 

 

Etiketler: beşiktaş transfer, bjk