Beşiktaş’ta Genç Futbolcu Serdar Saatçı Kadro Dışı Kaldı, Babasından Flaş Açıklama Geldi!

Beşiktaş ile Viktoria Plzen arasındaki hazırlık maçında kısa sürede oyundan alınan genç futbolcu Serdar Saatçı kadro dışı kaldı. İstanbul’a dönen Saatçı’nın babası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ta Genç Futbolcu Serdar Saatçı Kadro Dışı Kaldı, Babasından Flaş Açıklama Geldi!

Beşiktaş, Avusturya kampında hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezona hazırlanan siyah beyazlı takım, hazırlık maçında Viktoria Plzen ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş forması giyen genç futbolcu Serdar Saatçı da hazırlık maçında 72. dakikada oyuna dahil oldu. Ancak genç oyuncunun maçtaki davranışları ve oyunu kendisine pahalıya mal oldu. Teknik direktör Ismael’in 72. dakikada oyuna aldığı Saatçı, daha sonra 84. dakikada oyundan alındı ve Saatçı soyunma odasının yolunu tuttu. Hocasının kararına sinirlenen Saatçı maçın ardından kadro dışı bırakıldı. Saatçı artık çalışmalarına artık İstanbul’da devam edecek. Genç futbolcu hakkında çıkan haberlerle ilgili babasından açıklama geldi.

Sahada 12 Dakika Kaldı, Oyundan Alındı

Beşiktaş ile Viktoria Plzen arasında oynanan ve 0-0 sonuçlanan hazırlık maçında yaşanan bir olay Beşiktaş taraftarlarının da tadını kaçırdı. Teknik Direktör Valerien Ismael’in sahaya sürdüğü 11 ile Beşiktaş ilk yarıda daha üstün oynayan taraf oldu. İki taraf da maç boyunca bulduğu fırsatları gole çeviremeyince maçta gol sesi de çıkmadı. Maçın ilerleyen dakikalarında oyuncu değişiklikleri yapan Ismael, 72. dakikada Ghezzal, NKoudou, Serdar Saatçı ve Necati Bilgiç’i oyuna aldı. Ancak Saatçı, 84. dakikada yeniden oyundan alındı. Karara sinirlenen genç savunma oyuncusu hocasına sinirlenip direkt soyunma odasına gitti.

Beşiktaş Kulübünden Açıklama Geldi

Beşiktaş’ta Genç Futbolcu Serdar Saatçı Kadro Dışı Kaldı, Babasından Flaş Açıklama Geldi! - Resim : 1

19 yaşındaki futbolcu Saatçı’nın sinirlendiği bu karar sonrasında soyunma odasının kapısını tekmelediği öğrenildi. Maçtan sonra Beşiktaş Kulübü Twitter’dan yaptığı açıklamada Serdar Saatçı’nın süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Açıklamada, Saatçı’nın oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra gösterdiği tavır ve davranışlar nedeniyle kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Serdar Saatçı ve Babasından Açıklama

Hürriyet’in haberine göre olay sonrası açıklama yapan Serdar Saatçı “Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Tabii hasta olduğum için oynayamadım. Soyunma odasında şanssızlığıma öfkelendiğim için aynaya vurdum. Olay bundan ibaret” sözlerini dile getirdi. Bunun üzerine bir açıklama da Serdar’ın babasından gelirken, genç futbolcunun babası da “Oğlumun ağzından duyulmuş gibi yapılan hiçbir haber doğru değildir. Kulübümüze hocamıza asla hasta olduğumuz ile ilgili ya da ‘Camı kırdım’ gibi söylemler söylenmemiştir. Camiamızı bu şekilde yaftalayacak olanların da algı yaratma çabalarını anlamış değiliz” ifadelerini kullandı.

Etiketler: beşiktaş, spor