Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı Bakın Kim Çıktı! Petrol İmparatorluğunun Veliahttı!

Beşiktaş’ın yeni golcü ismi Wout Weghorst transferi yaz dönemine damga vurmuştu. Yakın zamanda Türkiye’ye gelen yıldı futbolcunun ailesi ise dikkat çekti! İşte gündemi sarsan o detaylar…

Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı Bakın Kim Çıktı! Petrol İmparatorluğunun Veliahttı!

Süper Lig ekiplerinin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yaz döneminin en dikkat çeken transferlerinden birini yapan Beşiktaş, Wout Weghorst transferi ile gündemden düşmek bilmiyor. Wout Weghorst’un petrol zengini bir ailenin veliahttı çıkmasının ardından sosyal medyanın gündemi de değişti. Spor basınında yer alan haberlere göre, Wout Weghorst’un aile şirketinin başına geçmek yerine futbol kariyerini tercih ettiği ifade ediliyor. Beşiktaş’ın yeni dev santrfor ile anlaşmasının ardından Türkiye’ye gelen Wout Weghorst, Türkiye’de büyük bir coşku ile karşılandı.

Ailesi Petrol Zengini Çıktı!

Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı Bakın Kim Çıktı! Petrol İmparatorluğunun Veliahttı! - Resim : 1

Futbol dünyasında sıra dışı yaşamları ve aileleri ile dikkat çeken isimlerden biri olan Wout Weghorst, Beşiktaş’a transfer olmasının ardından özel hayatı ile Türkiye’de de araştırılmaya başladı. Hollanda’da 130 benzin istasyonu bulunan bir ailenin oğlu olan Wout Weghorst, ailesinin tüm ısrarlarına rağmen futbol kariyerini tercih ettiği öğrenildi.

Üniversite eğitimi almasının ardından şirkette çalışmasını isteyen ailesinin aksine futbolu tercih eden Wout Weghorst, altyapıda yer aldığı birçok takımda bazı antrenörler tarafından da futbolda başarılı olmayacağı yönünde eleştiriler aldığı aktarıldı. Ancak zaman içinde başarılı futbol kariyeri ile adından çokça söz ettiren bir golcü oldu.

Sadece Bir Çocuk Şirkette Çalışıyor!

Wout Weghorst’un ailesine ilişkin bilgileri derleyen Life Blogger, Wout Weghorst’un büyükbabası tarafından kurulan aile şirketinde sadece 4 çocuktan birinin çalıştığını aktarıyor. Hollanda’da akaryakıt ve gaz perakendeciliği işi yapan aile, çocuklarının tümünün şirkette çalışmasını isterken sadece biri şirkette çalışıyor.

Wout Weghorst’un Kariyeri Göz Doldurdu!

1.97 boyu ile en uzun boylu golcüler arasında yer alan Wout Weghorst, Williem forması ile adından çokça söz ettirmeyi başarmıştı. Futbol kariyerinde adım adım yükselen Wout Weghorst, ilk yıllarında birçok futbol çevresi ve antrenörleri tarafından beğenilmemiştir. Wolfsburg ve Burnley formaları ile iyi bir başarı elde eden Wout Weghorst, Beşiktaş forması ile kariyerine devam etmek istiyor.

Etiketler: beşiktaş, süper lig